gloss-tricks-2560x963
Hårfarve | Frisure og hårfarvetrends

Trend Look 2013: Gloss

Snehvide er blevet voksen og en selvstændig kvinde; prinsessen fra eventyret er trådt ind i den moderne verden med et smart business look

Gloss er et specielt feminint look, som har fået sit moderne udtryk og et strejf af progressivitet fra de sitrende 1980ere. Perfekt til den selvsikre kvinde, der ikke er bange for at eksperimentere, en kvinde med en stærk personlighed som elsker at vise sin femininitet frem. Fra skuldrene falder håret i fyldige, bløde men alligevel kontrollerede bølger under kinden. “Med sideskilning, midterskilning eller asymmetrisk er brugen af curlere eller krøllejern altafgøreende for at skabe dette look. En skinnende finish gør frisuren perfekt”, siger Armin Morbach. Mørke hårfarver fra varme nuancer af brun til mørkebrun og sort giver frisuren yderligere styrke og gør den iøjnefaldende. Makeuppen til denne frisure er glossy øjenskygge i lyse farver og rød eller mørke skinnende læber, som understreger udstrålingen i frisuren. 

Sådan sætter du din Gloss frisure

1. Vask håret og tør det med en hårtørrer, mens du børster det med en rund børste. Håret skal stadig være en smule fugtigt, når du er færdig.

2. De lange bølgede krøller laver du ved at rulle håret fra kinden ud til hårspidserne på store curlere eller et krøllejern med curler der har en stor diameter. (Husk at bruge varmebeskyttelse!) Lad curlerne eller krøllejernet side i håret et øjeblik. Lad håret køle af, før du fjerner curlerne elle krøllejernet. Herefter reder du håret til den rigtige frisure med fingrene.

3. Endelig reder du håret og slutter af med en gang hårspray for ekstra skinnende hår.