BUN-styles-banner
Highlights | Tutorials

Den perfekte knold

Buns-up-dos

1. Messy bun

Messy-bun-article

Den første knold, er den kendte messy bun, som med sin “I woke up like this” look har taget gadebilledet med storm. Imperfect perfection. Et afsluttende touch, som gør den special og super cool. Med den rette teknik er denne knold en let frisure:

 

Step 1: Spray Fresh it Up texture på dit tørre hår og arbejd produktet godt ind i hovedbunden. Sæt håret op i en høj hestehale og red hestehalen forneden.

 

Step 2: Twist hestehalen mod uret rundt om hårelastikken. Ret enderne af knolden med en spænde og sørg få at løsne et par hårtotter, for at opnå det messy look.

 

Step 3: Spray forsigtigt Glued blasting freeze hairspray for at holde håret på plads – og så er din messy bun klar til at møde gadebilledet.

2. Half Bun

half-bun

Den halv opsatte firsure er en perfekt hipster knold. Undskyld, at vi sagde det. Denne knold er perfekt til langt og mellemlangt hår.

 

Step 1: Spray Fresh it Up texture dry shampoo og arbejd det ind i håret - det er lettere at håndtere.

 

Step 2: Ta’ øverste hårsektion i en hestehale. Det er helt op til dig, om du ønsker at snurre håret eller bare efterlade enderne i. Uanset hvad, så vil du se drøngodt ud.

 

Step 3: For at give resten af dit hår et bølget look, så spray brug krøllejern[RI1] . Ønskes en let touch up, så brug 2sexy hairspray eller Volumaniac hårspray.

3. Sleek Bun

sleek-bun-article

Et slikket look med selvtillid; det ser minimalistisk og elegant ud. Denne knold skal være helt perfekt:

 

Step 1: Brug din børste for at sikre, at dit hår er er helt glat og at din hestehale er i midten af af hovedet. Ved brug af en hårelastik.

Tip: lav to hestehaler og du vil få to knolde!

 

Step 2: Hold stramt, mens du snurrer hastehalen rundt on hårelsatikken. Slut af med hårnåle.

Opdag: