hairstyle-ideas-2015
Styling | Hårtrends til kvinder

Frisurer 2015 – kalender med årets frisurer

Vores stylingkalender hjælper dig med at kaste dig ud i helt nye frisurer til alle lejligheder i løbet af 2015. Vi præsenterer blandt andet en minimalistisk januar-frisure, afslappede sommerfrisurer og særlige frisurer til nytårets festligheder. Vi håber, at du får glæde af vores kalender med tolv forskellige frisurer til de tolv måneder.

Nytårsaften er det tidspunkt, hvor du lægger planer og giver løfter om forbedringer til det nye år. Vores kalender byder på masser af forslag til, hvordan du kan pifte dit image op med en ny frisure. Og vi garanterer, at det er et nytårsfortsæt, som er nemt at holde! For hvem vil ikke gerne afprøve nye frisurer og se så godt ud som muligt? Vi viser, hvordan du får mest muligt ud af de nye looks.

Idéer til frisurer i 2015: Godt nytår!

Hvis det nye år skal blive et godt et af slagsen, er det vigtigt, at du giver dig selv tid til afslapning og eftertanke i ro og mag. Nytårsfestlighederne er overstået. Nu er det blevet tid til at slappe af og se fremad. Den minimalistiske frisure uden skilning afspejler denne situation (se billedet ovenfor).

Styling: Fordel en mængde hårgel på størrelse med en ært på dine fingerspidser, og brug dine fingre til at rede håret bagud. Anvend hårspray for at opnå det nødvendige hold.   

Du kan se mere hårmode og vejledninger til styling for 2015 i vores fotogalleri.

Galleri: Idéer til frisurer i 2015