hairstyle-trends-2015-berlin
Styling | Hårtrends til kvinder

Trendy frisurer i 2015

Mario Testino er manden bag det legendariske fotografi af Prinsesse Diana. Herudover har han opdaget flere internationale topmodeller og nærer en særlig forkærlighed for Cara Delevingne. Efter at have taget mesterlige fotografier af ikoner, stjerner og forsidemodeller er Mario Testino gået sammen med Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach om at skabe det helt rigtige udtryk til Schwarzkopfs bud på trendy frisurer i 2015.

Parrets tema var "internationalt", og de blev inspireret af kvinder fra Sverige, Frankrig, USA og Japan. Den internationale karakter, alsidighed og enestående personlighed, som hver enkelt kvinde besidder, afspejles i Schwarzkopf Looks 2015: Løssluppen med pastel hårfarverne Pastel Story, mere kant med Micro Fringe, naturligt feminin med Backcomb Grunge og rebelsk med Double Square. 

Trendy frisurer fra Schwarzkopf 2015: Unikke, alsidige og internationale

Vores bud på trendy frisurer i 2015 giver alle kvinder friheden til at gøre lige det, de har lyst til. Mario Testino opsummerer med få ord den retning, han og Armin Morbach valgte at gå i: "Gør hvad der passer dig", uanset om det betyder, at du vil være let og feminin eller cool og afslappet. De individuelle looks komplementerer modehusenes kollektioner til den kommende sæson. Kollektionerne fra Gucci, Louis Vuitton og Saint Laurent passer eksempelvis helt perfekt til Backcomb Grunge. Ligesom det er tilfældet i modeverdenen, gælder følgende regel også for vores looks: De kan styles sexet og vildt eller cool og afslappet. For kvinder betyder dette, at de forskellige looks kan tilpasses helt perfekt til den enkelte situation og deres individuelle stil. Uanset om du har kort eller langt hår.

"Enhver kvinde kan få lov til at føle sig som en forsidemodel," siger Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach, mens han fortæller om Looks 2015. "I år skulle dette også skinne igennem på billederne. Derfor har vi valgt stort set den samme billedbeskæring til alle fire looks," fortæller han og henviser til samarbejdet med stjernefotografen Mario Testino. Armin Morbach er ikke i tvivl: "Du kan gøre en bemærkelsesværdig entré – også i det virkelige liv! Jeg forestiller mig en kvinde med Double Square-looket træde ind på en restaurant om aftenen. Med det look vil hun fange alles opmærksomhed."

Trendy frisurer fra Schwarzkopf 2015: Den rigtige klipning er altafgørende

Alder spiller stort set ingen rolle, men klipningen skal sidde lige i skabet. "Vores looks er for alle kvinder. Selvom man er fyldt 60 år, kan man sagtens bære Double Square eller Backcomb Grunge," siger Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach. Det vigtigste er, at looket skal passe til din egen stil. Den rette klipning er uden tvivl kommet i fokus igen. "Dette er også noget, vi ønsker at vise med de trendy frisurer i 2015, fordi én ting er helt sikker: Hårfarve og frisure skal gå op i en højere enhed, hvis resultatet skal blive godt," fortæller Schwarzkopfs hårekspert. 

Video: Trendy frisurer fra Schwarzkopf 2015