C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårpleje

Nye hårplejeserier udviklet af Claudia Schiffer og Schwarzkopf

Claudia Schiffer & Schwarzkopf
Skønhedsikonet Claudia Schiffer har helt eksklusivt udviklet to nye hårplejeserier i samarbejde med Schwarzkopf: essence ULTÎME og blonde ULTÎME.
© Schwarzkopf

Den største hemmelighed bag skønhed bliver endelig afsløret: Schwarzkopf essence ULTÎME og Schwarzkopf blonde ULTÎME, de to nye hårplejeserier fra Schwarzkopf, som helt eksklusivt er udviklet i samarbejde med skønhedsikonet Claudia Schiffer

  • Schwarzkopf essence ULTÎME er en hårplejeserie til kvinder, som giver et utrolig stærkt, fantastisk glansfuldt og virkelig smukt hår. Schwarzkopf essence ULTÎME's højaktive formler indeholder luksuriøs perleessens. Igennem historien har perlen, med dens indre glød og skinnende farvespil, været en eftertragtet smykkesten og skønhedsingrediens. Begge sortimenter fås i butikkerne fra februar 2014.

    Serierne Schwarzkopf essence ULTÎME og Schwarzkopf blonde ULTÎME kombinerer en af verdens mest berømte og succesrige modellers insiderviden med Schwarzkopfs ekspertise inden for hårpleje. "Jeg har altid haft lyst til at udarbejde og skabe hårplejeprodukter", fortæller Claudia Schiffer. "Og Schwarzkopf har givet mig mulighed for endelig at udvikle mine helt egne hårprodukter."

    Claudia Schiffer har arbejdet som model i mere end 25 år og ved præcist, hvor meget slid håret er udsat for, når det gang på gang bliver glattet, krøllet, touperet, bleget og farvet. Håret kan ikke undgå at tage skade. Claudia Schiffers lange, blonde hår med det sunde udseende er efterhånden blevet hendes varemærke samt grunden til, at så mange kvinder opfatter hende som et skønhedsikon. Hvem ville ikke gerne have en så smuk og funklende blond manke? "Jeg er meget stolt over at kunne bidrage med al min erfaring til udviklingen af Schwarzkopf essence ULTÎME og Schwarzkopf blonde ULTÎME", forklarer Claudia Schiffer. "Jeg håber, at alle vil elske de produkter, vi har skabt, lige så meget som vi selv gør."

    Som en del af samarbejdet har Schwarzkopf og Claudia Schiffer også udviklet en eksklusiv og elegant signaturduft. Den består af 135 nøje udvalgte ingredienser, der harmonerer perfekt med de forskellige formler. Resultatet er en tidløs, moderne duft med strejf af frisk frugt og hvide blomster, der rundes af med en sensuel kombination af hvid moskus, sandeltræ og vanilje.