C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarve

Trends for sort hår: Stjerner går efter Snehvide-looket

Snehvide-looket
Model Leigh Lezark plejede at være blond, men har nu sort hår
© Getty Images

Mange stjerner sværger ved den sorte farve og er loyale over for deres mørke manker. Og så er der nye fans af denne hårfarve, som har valgt denne fuldstændige ændring fra lys til mørk. Vi vil vise nogle af de smukkeste stjerner med Snehvide looket.

 • "Sort som natten", siger mange kvinder i dag, når de taler om deres egen hårfarve. Leigh Lezark, for eksempel, tog skridtet og farvede sit lyse hår en mørk sort. Selvom blond er den naturlige hårfarve på denne model, passer ibenholt looket hende særdeles godt. Elfenben hud, sort hår og hendes eksperiment-venlige dristighed i modeverdenen gør hende til et ægte stilikon.

 • Trends for sort hår: Elegant, Gådefuld og Anderledes

  Også andre stjerner har haft det mørke hår look. Ligegyldigt, om du altid har været loyal over for det mørke look eller det første gang du prøver det - Snehvide looket giver karisma til alle.

  Kort hår, langt, krøllet eller glat, med eller uden pandehår - det vigtige er, at det er sort.Vi vil vise dig nogle af de smukkeste stjerner og beundrer mørkt hår i vores galleri.

 • Gallery: Trends for sort hår

  Trends for sort hår

  © Getty Images  

  Trends for sort hår: Rebecca Dayan

  Hendes spring ud i sort hår var et langt mindre spring end det var for Leigh Lezark. Fra mørkebrun til Snehvide looket, den franske skuespillerinde Rebecca Dayan bærer det godt, idet hun lader hendes hår hænge nonchalant afslappet, som om det altid hænger på den måde.

  Trends for sort hår

  © Getty Images  

  Trends for sort hår: Daisy Lowe

  Pandehår er signaturlooket for den britiske model Daisy Lowe, dette samme gælder hendes lange sorte hår. Stilen går perfekt til hendes albino hud, som hun fremhæver med passende makeup. I en halvfjerdser stil med fejende eyeliner bliver dette look meget tiltalende

  Trends for sort hår

  © Getty Images  

  Trends for sort hår: Audrey Tautou

  Siden filmen "Amelie", er Audrey Tautou blevet en international stjerne, og alligevel ved vi så lidt om denne franske kvinde med det skæve smil. Det sorte hår bringer hendes mystiske side frem, selv om den krøllede bob giver hende et drilagtig udseende.

                                                                                                                              

  Trends for sort hår

  © Getty Images  

  Trends for sort hår: Rooney Mara

  Denne skuespillerinde kan godt lide at prøve nye ting, når det kommer til hendes frisurer. Lige gyldigt om det er lyst eller mørkt, langt eller kort, selv det trendy tofarvet look, har Rooney båret til filmrulle. Hun vender dog altid tilbage til hendes mørke lokker, som aldrig fejler. Med mørkt hår afgiver Rooney Mara en næsten magisk aura, som giver hende et usædvanligt charmerende effekt.

  Trends for sort hår

  © Getty Images  

  Trends for sort hår: Krysten Ritter

  Det mørke look kan bestemt forekomme legesygt. Med meget lidt make-up og hendes lyse teint bærer Krysten Ritter hendes lange sorte manke på en betuttet måde.

   

  Trends for sort hår

  © Getty Images  

  Trends for sort hår: Selma Blair

  Selvom Selma Blair har blond hår lige nu, er der stadig håb om, at hun vil gå tilbage til sit afprøvede og sande sorte hår. Forandring er godt, men sort hår ser bestemt attraktivt ud på denne skuespillerinde, som vi bare ikke kan få nok af.