C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarve

Lyse striber til mellemblondt hår

Lyse striber i mellemblondt hår
Kate Mara har stylet sit tofarvede mellemblonde hår i en trendy lang page.
© Getty Images

Striber eller lysere spidser, der giver et tofarvet look, fremhæver det mellemblonde hårs struktur og skønhed. Kombinationen af karamelfarvet og lysblondt hår skaber et særligt smukt og naturligt udseende. Vi viser, hvordan du styler mellemblondt hår og tilføjer lyse detaljer.

 • Mellemblondt hår har gjort sit indtog i modeverdenen næsten helt ubemærket. Traditionelt set er alt, der betegnes som værende "midt imellem" noget andet, i fare for at gå tabt i mængden og blive opfattet som ordinært. Dette gælder dog på ingen måde mellemblondt hår, som byder på utallige muligheder og variationer i forhold til reflekser og strukturer. Lysere striber i mellemblondt hår giver et helt særligt udtryk. Andre variationer inkluderer farvning i to nuancer med lysere spidser. Lyse reflekser i honningblondt eller karamelfarvet hår fremhæver det mellemblonde hårs glans på en kreativ måde.

  Mellemblondt hår, der får lov til at bevæge sig frit, lader virkelig den gyldne glans og de skiftende hårnuancer komme til udtryk. De nye og enkle frisurer er derfor det perfekte valg, hvis du har mellemblondt hår. Hårfarven giver desuden korte frisurer, pagehår, bølget hår og opsatte frisurer endnu mere stil.

 • Stylingen af Kate Maras mellemblonde lange page

  Den lange page er en af de mest populære frisurer lige nu, fordi den klæder mange kvinder utrolig godt. Kate Mara (se billedet ovenfor) har farvet sit bølgede hår mellemblondt med lysere spidser. Det lidt mørkere hår ved rødderne og den løsthængende frisure giver hendes page et moderne præg.

 • Styling:

  1. Anvend saltspray i dit fugtige hår. Føntør herefter dit hår med hovedet nedad. Vi anbefaler, at du bruger diffuser-hovedet til din føntørrer for at opnå det bedst mulige resultat.

  2. Tag enkelte hårlokker, og hold dem fast mellem glattejernets plader – følg hårlokken, så du starter oppefra. Drej glattejernet en hel omgang på det sted, hvor du ønsker at lave en bølge. Brug herefter en smule kraft til at trække hårlokken igennem glattejernet ned mod spidsen. Dette giver lokkerne en smuk S-form. 

  3. Anvend hårspray for ekstra hold.

 • I vores fotogalleri viser vi eksempler på smukt mellemblondt hår stylet i trendy frisurer, og vi giver også vejledning til stylingen.  

 • Galleri: Stjerner med mellemblondt hår

  Mellemblondt hår: Langt, løsthængende hår

  © Getty Images  

  Mellemblondt hår: Langt, løsthængende hår

  Skuespillerinden Gillian Zinser giver sit hår fuld bevægelsesfrihed. Dette fremhæver effekten af de lyse striber og den glans, som de kreative lyse reflekser er med til at skabe. Hun har placeret sin sorte hat lige over midterskilningen, hvilket giver et både sjovt og stilfuldt udtryk.

  Styling: Lav en helt lige midterskilning. Anvend herefter saltspray i det håndklædetørrede hår, og lad det lufttørre.

  Mellemblondt hår: Den glatte page

  © Getty Images  

  Mellemblondt hår: Den glatte page

  Den glatte, korte page giver skuespillerinden Leelee Sobieski et moderne og elegant udseende. De lyse striber og den enkle frisure giver indtrykket af, at hendes mellemblonde hår rammes af solens stråler.

  Styling: Lav en midterskilning, og anvend et varmebeskyttende produkt i dit tørre hår. Brug et glattejern til at glatte dit hår fra rod til spids.

  Mellemblondt hår: Sideredt hår

  © Getty Images  

  Mellemblondt hår: Sideredt hår

  Det sideredte hår får Kylie Minogue til at se både glamourøs og frisk ud. Hendes varme, mellemblonde hår bidrager til, at denne frisure er smuk i sig selv, uden yderligere vilde effekter.


  Styling: Anvend et varmebeskyttende produkt i dit håndklædetørrede hår. Føntør herefter dit hår med hovedet nedad. Del håret langt nede i den ene side, før du laver krøller og bølger i dit hår. Red dit hår ned over den skulder, der er modsat sideskilningen. Brug en lille smule hårgel til at fiksere håret under sideskilningen bag dit øre. Hårspray holder dit hår på plads.

  Mellemblondt hår: Kort hår

  © Getty Images  

  Mellemblondt hår: Kort hår

  Frisørerne i Hollywood har travlt med at klippe det lange hår af stjerner og berømtheder. For nylig er skuespillerinden Shailene Woodley også hoppet med på bølgen. Det mellemblonde hår med lyse striber giver den frække, korte frisure endnu mere liv.

  Styling: Lav en upræcis sideskilning, inden du fordeler en mængde hårvoks på størrelse med en hasselnød i dine håndflader. Brug nu dine hænder til at fremhæve nogle enkelte hårtotter. Hårspray er med til at fiksere frisuren.

  Mellemblondt hår: Snydepagen

  © Getty Images  

  Mellemblondt hår: Snydepagen

  Vil du gerne have en page uden at skulle klippe dit lange hår af? Mellemblondt hår er med til at gøre pagehår endnu smukkere. Claire Danes er virkelig charmerende med sin mellemblonde snydepage og skrå sideskilning. I den ene side har hun skubbet sit hår om bag øret.

  Styling: Fordel en mængde stylingmousse i dit fugtige hår, og føntør det. Lav en sideskilning, inden du samler dit hår i en løs hestehale. Træk nu hårelastikket så langt ned mod hårspidserne, at du kan folde dit hår ind under det. Fastgør håret bagpå med hårspænder eller hårnåle. Skub til sidst håret i samme side som skilningen om bag øret. Hårspray giver det nødvendige hold.