C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarve

Frisurer til kort hår i blonde nuancer

Frisurer kort hår
Charlize Theron vovede at skille sig af med sin lange manke til fordel for en kortere klipning. En god idé, da den pjuskede Pixie-stil fremhæver kindbenende og bringer lys til øjnene.
© Getty Images

Hvem siger langt hår er mere feminint end kort? Siden hvornår? Mere end nogensinde før er kort hår, så in og så dragende på samme tid. En feminin nuance af blond styrker looket og efterlader dig strålende. Læs videre for at blive inspireret af de bedste korthårsfrisurer for blond hår.

 • Man kunne næsten sige, at kort hår bliver det nye skønhedsideal. Flere og flere kvinder går efter dette look og tager afsked med deres lange manker. Med dette look, er kvinderne ikke alene mere selvsikre, men de føler sig friere og det gør dem utroligt attraktive.

  Denne stil virker især for lyst hår. En fin blond nuance går håret glasfuldt og ustråler ren livslyst.

 • Korte frisurer til blondiner: En passende klipning til enhver ansigtsform.

  Næsten enhver kvinde kan bære korthårsfrisurer, når blot ansigtsformen tages i betragtning.

 • Ovalt Ansigt: Denne ansigtsform betragtes som ideel, fordi det går godt med alt. Den er naturligvis især god til kort hår, som yderligere fremhæver dit ansigt. Det bedste eksempel på dette er Charlize Theron og hendes pjusket Pixie frisure.

  Rektangulært Ansigt:Rektangulære ansigter går specielt godt med striber eller pandehår. Det blødgører enhver hårdhed i ansigtstrækkene.

  Rundt Ansigt: Stilarter, der visuelt strækker ansigtet er ideelle for runde ansigter. For eksempel er en bob god, da den gør at ansigtet synes længere i den øverste del.

 • Korthårs frisurer har absolut brug fro den rette make-up. Feminin make-up påført med omhu er det perfekte finish for dette trendy hår look.

  De mest attraktive kort hårs styles til blond hår vises i vores galleri.

 • Galleri: Korthårs Styles til Blond Hår

  Korthårs Styles til Blondiner: Rachael Taylor

  © Getty Images  

  Korthårs Styles til Blondiner: Rachael Taylor

  Elegant og klassisk beskriver denne australske skuespillerinde godt. Rachael Taylor er iført en næsten maskulin frisure, hvilket helt sikkert får hende til at se alt andet maskulin ud. Hendes dejlige ansigtstræk kommer mere frem med mindre hår. Smoky Eyes er præcis den rigtige make-up for dette attraktive look.

  Korthårs Styles til Blondiner: Robin Wright

  © Getty Images  

  Korthårs Styles til Blondiner: Robin Wright

  Robin Wright har valgt en sporty variation af Pixie frisuren. De lange pandehårs-totter, indrammer hende ansigt og fremhæver hendes kantede ansigtstræk. De naturlige toner i hendes make-up fuldfører dette raffineret look.

  Korthårs Styles til Blondiner: Dianna Agron

  © Getty Images  

  Korthårs Styles til Blondiner: Dianna Agron

  Det behøver ikke altid at være super-kort. Skuespillerinden Dianna Agrons klipning er et godt eksempel på en trendy kort hårs stil. En Bob med løse totter og opdelte sektioner bringer volumen til håret og længde til hendes ansigt.

  Korthårs Styles til Blondiner: Michelle Williams

  © Getty Images  

  Korthårs Styles til Blondiner: Michelle Williams

  Når vi tænker på en dejlig kort hår stil, tænker vi straks på Michelle Williams. Denne skuespillerinde var en af ​​de første til at klippe hendes lokker og har moderniseret sit blonde Pixie snit. Her kan vi se, at fronten, over hendes ansigt, er holdt langt, mens siderne er korte og redt tilbage.

  Korthårs Styles til Blondiner: Jessie J

  © Getty Images  

  Korthårs Styles til Blondiner: Jessie J

  Jessie J bærer en meget kort klipning i platin blond. Dette er en fed stil, da håret næppe kan klippes kortere. Make-up’en kan også bæres mere slående, for at understrege det ønskede intense look.

  Korthårs Styles til Blondiner: Jessica Stam

  © Getty Images  

  Korthårs Styles til Blodiner: Jessica Stam

  Fra langt til kort, fra sort til blond - Jessica Stam ønskede en komplet makeover, og resultatet er brillant. Hendes nye Peppy korte hår virker så naturligt, at den eksperimentelle æstetiske effekt med en blanding af krøller og glatte sider ser fantastisk ud.