C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarve

Brunt hår: Chokolade eller nougat

Flere og flere stjerner vælger den naturlige brune farve fremfor det falske blonde hår. Ingen tvivl om, at brunt hår er smukt og glamourøst. Vi afslører de nye farvetrends for brunt hår og fortæller, hvilken pleje der giver dit brune hår glans. Vores farvekonsultation finder præcis den nuance, som er perfekt til dig.

 • Mørkt hår går lysere tider i møde

  Mørkt hår går lysere tider i møde

  Det begynder så småt at lysne i mørket: Raffinerede reflekser kaster et gyldent skær over flere og flere smukke brunetters hår. Diskrete, forfriskende, naturlige – den aktuelle trend med lyse striber er kendetegnet ved sofistikeret mådehold. Du har sikkert allerede hørt om "bronde" og "ombré". Vi præsenterer her de nye lysende stjerner inden for farvning af mørkt hår: balayage, babylights og ecaille.

  Striber version 2.0
 • Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Betagende brunetter: Generte, venlige og måske en smule utilnærmelige – sådan er der nogle gange en tendens til, at brunetter bliver opfattet. Men vidste du, at mørkt hår faktisk er lig med højere intelligens og også er særdeles populært hos det modsatte køn? Vi løfter sløret for en række interessante facts om brunetter og alt, hvad du ellers måtte have brug for at vide om den populære hårfarve.

  Brunt er bedst
 • Farve til brunt hår

  Farv dit brune hår

  Meget taler for at vælge en brun hårfarve. Men hvilken farvning er den rette til dit hår? En skyllefarve, en intensiv toning eller bare en farvning?

  Farve til dit brune hår
 • Pleje af farvet hår – behandlet brunt hår

  Brunt hår – plejet som aldrig før!

  Uanset om det brune hår er naturligt eller farvet, bliver brunt hår endnu mere smukt og blændende glansfuldt af særlig pleje. Det kræver ikke den store indsats at pleje brunt hår, og plejen giver håret glans og – vigtigst af alt – det gør farven mere intens. Se her hvordan.

  Pleje af farvet hår – behandlet brunt hår