C-\fakepath\For frisører DK-NO
Skadet hår

Helbred dit skadede hår

Varmen fra din føntørrer eller dit glattejern, men også temperaturskift og miljøet i dine omgivelser kan føre til skadet hår. Skadet og tørt hår er skrøbeligt og har tendens til spaltede spidser. Vi har samlet de bedste hårplej tips til dit skadede hår med alt fra professionelle behandlinger mod spaltede spidser til specielle hårkure, du kan bruge derhjemme.

 • Tørt og slidt hår

  Kom tørt hår til livs

  Børns hår er blødt og silkeagtigt, og når du rører ved dit eget tørre, slidte hår, vil det garanteret få dig til at overveje, om det nogensinde kan komme til at føles på denne måde igen. Det er heldigvis nemmere end du måske umiddelbart tror. Vi hjælper dig med at genskabe dit hårs naturlige og silkebløde skønhed med blot nogle få enkle trin.

  Tre trin til glansfuldt hår
 • Vi kommer skadet hår til hjælp

  Ikke mere skadet hår!

  Tørt, beskadiget hår er ikke uundgåeligt. Korrekt pleje kan genoprette et nedslidt hår. Moderne hårpleje og stylingprodukter regenererer hårets struktur og genopbygger hår. Vi hjælper dig gerne med at reparere beskadiget hår.

  Hvordan du reparerer dit hår
 • Skadet hår – hjælpen er på vej!

  Skadet hår – hvad nu?

  Ligner dit hår candyfloss med spaltede spidser – og har det ingen glans overhovedet? Så er dit hår sandsynligvis beskadiget. Men heldigvis er der flere effektive midler mod beskadiget hår. Den rette pleje og styling kan forvandle tørt hø til en silkeblød manke på rekordtid, og vi vil her gerne fortælle dig, hvad du selv kan gøre.

  Stensikker hjælp til skadet hår
 • Udpint hår

  Reparation af udpint hår

  Spaltet, knækket og filtret hår skal have den rigtige pleje. Her fortæller vi dig om mild pleje, der virker helt ned i rødderne

  Pleje af spaltet hår