C-\fakepath\For frisører DK-NO
Skadet hår

Volumen og styrke til tyndt hår

Fint hår eller hårtab? Tyndt hår mangler oftest volume og styrke. Men med de rette strategier kan du få styr på problemet. Vi giver dig tips til hårpleje, som styrker dit tynde hår. Ved hårtab kan vi hjælpe dig med at finde ud af, om du måske skal besøge en dermatolog. 

 • First Aid for Fine Hair

  Førstehjælp til fint hår

  Ville du gerne have været udstyret med en flot og fyldig manke? Op med humøret! Selv med fint hår kan du gøre stort indtryk. Klipning, pleje eller styling – med vores tricks vil du snart mestre alle de små genveje til at få dit hår til at se ud af mere. Vi løfter bl.a. sløret for, hvordan du styrker tyndt hår eller får dit hårs volumen til at syne af mere under styling.

  Fine fornemmelser
 • Styrk dit hår!

  Styrk dit hår!

  Stærkt hår er et værdifuldt fortrin, som kan blive dit med den rette pleje og nogle enkelte tricks. Find ud af, hvad der skal til for at få stærkt og sundt hår, og hvordan du giver dit hår en ekstra vitaminindsprøjtning.

  Fornyet styrke til dit hår
 • hår extensions

  Mere hår til lækre frisurer

  Alle, der taber hår eller er tyndhårede, drømmer om kaskader af hår. Clip-ins er langtidsholdbare hår extensions, der bringer drømmen om tykt, naturligt udseende hår et skridt nærmere. Masser af fylde og fantastiske frisurer er inden for rækkevidde.

  Hår og mere hår
 • Hårtab

  Hårtab produkter

  Hårtab er et alvorligt problem, især hvis det er dig, der taber håret. Hår i dag, væk i morgen. Når håret bliver tyndt, er det ikke sjovt. Der er mange årsager til hårtab, men du kan heldigvis gøre noget ved det

  ingen grund til panik!