C-\fakepath\For frisører DK-NO
Skadet hår

Tips og tricks til hårproblemer

Hvad kan du gøre, når din hårfarve er blevet ujævn? Hvordan kan du hurtigt rette op på hårproblemer som kruset eller ustyrligt hår? Hvilke stylingtricks skal du bruge før du griber ud efter hårsprayen? Du finder svarene her.

 • Tips til flyvsk hår

  SOS: Elektrisk Hår

  En smule vind i håret kan være rart... men ikke hvis det flyvske hår ødelægger en ellers fed frisure! Det er især i løbet af efterår og vinter, at der nærmest ikke skal noget til, før enkelte hårstrå plages af statisk elektricitet, som får dem til at stritte vildt og voldsomt ud til alle sider. Men hvad kan man stille op imod de løsslupne lokker? Vi giver her nogle gode tips til vellykket tæmning af ustyrligt hår.

  Lad os komme i gang!
 • Styles til Kruset Hår

  Styles til Kruset Hår

  Meget kruset hår? Det er ikke noget problem! Når du ikke har tid til at anti-krus style eller bare ikke har lyst til det: Behold dine naturlige krøller og få det bedste ud af dem! Vi viser dig hvordan.

  Meget Kruset Hår: De Bedste Looks
 • Hårleksikon: Fakta om hår

  Hårleksikon: Fakta om hår

  Ved du, hvorfor nogle mennesker har blondt og andre rødt hår? Vidste du, at gråt hår ikke findes, og at det ikke er noget problem at fælde 40 hår om dagen? Læs videre og få interessant viden om hår.

  Denne vej til vores hårleksikon