C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Hårstyles til sportsudøvere sidder lige i skabet

Hårstyles til sportsudøvere
Kast dig ud i alle former for sport og motion og vind for bedste hårstil
© Andres Rodriguez / Fotolia

Det er ikke så rart at stå på crosstraineren, mens man igen og igen prøver at puste pandehåret væk fra ansigtet. Det føles ikke meget bedre at miste balancen midt i sin yoga-solhilsen på grund af langt, løst hår. Få i stedet styr på lokkerne, før du går i gang med motionen. Husk, at det ikke nødvendigvis behøver være en hestehale – selvom det er en af de gode muligheder.

 • En opsat knude langt nede i nakken eller oppe på issen er flotte alternativer til den klassiske hestehale. Et andet enkelt, men interessant, alternativ til hestehalen er først at samle håret i en hestehale med et stort elastik, og så trække den halve længde hestehale igennem hårelastikken en gang til. Det giver en kort hestehale i en løkke. Når håret er skulderlangt, ligner det næsten opsat hår

  Den casual skolepigevariant er også køn, red blot håret til siden og flet det med løs hånd. Små håraccessories kan hjælpe dig, hvis du har pandehår, pagehår, eller andre korthårsfrisurer. Smalle hårbånd holder håret væk fra dit ansigt under sport og motion. Det kan også se ret flot ud. Korthårsfrisurer er kønne og praktiske med pandehår, der er trukket ud til siden med hårklemmer. Hold hårnålene fast ved at anbringe to af dem på tværs i håret, det er både funktionelt og trendy. Du behøver i øvrigt ikke vaske håret, lige før du dyrker din sport eller motion. Det er bedre at vaske det efter anstrengelserne. Nyvasket hår er som regel for glat til at blive ordentligt siddende i hårklemmer eller fletninger. Hvis du ikke har tid efter sport eller motion, men stadig gerne vil have en manke med stil? Spray lidt stylingspray i håret og lad hovedet hænge nedad, mens stylingsprayen tørrer.

 • Disse beautyredskaber hører til i din sportstaske sammen med dit grej:

  • Hårelastikker
  • Hårnåle
  • Hårbånd
  • Shampoo og balsam i rejsestørrelse (eller shampoo/balsam kombinationer til travle mennesker)
  • En lille dåse hårspray
  • Stylingspray
  • Eventuelt en lille tube stylinggel
  • Showergel
  • Bodylotion
  • Deodorant

   

 • Hårstyles til (berømte) sportsfolk

  Lindsay Lohan

  © WireImage  

  Lindsay Lohan

  Lindsay Lohan vinder på point. Et smalt hårbånd holder pandehåret tilbage, og den skødesløse hestehale er fin til aktiviteten.

  Stephanie Pratt

  © WireImage  

  Stephanie Pratt

  Skuespillerinden Stephanie Pratts hår er sat op, klar til hendes workout. Et smalt hårbånd holder sidehåret tilbage.

  Cameron Diaz

  © Getty Images  

  Cameron Diaz

  Hestehalen fungerer altid og er altid flot – ligesom Cameron Diaz’ smittende latter. Her spiller hun kendis-basketball.

  Marcia Cross

  © Getty Images  

  Marcia Cross

  Marcia Cross viser den hurtigste af alle sportsfrisurer, nemlig en kasket. Sådan holder man håret væk fra ansigtet, ligegyldigt hvilken sportsgren, der er tale om.

  Teri Hatcher

  © Getty Images  

  Teri Hatcher

  Det lykkes Teri Hatcher at se fantastisk ud, selv efter en udmarvende triatlon. Hun holder sig til en enkel frisure med midterskilning og en hestehale, der samles i nakken.

  Audrina Patridge

  © WireImage  

  Audrina Patridge

  Skuespillerinden Audrina Patridge holder sig til de lettere vægte. Hun lader sit løst flettede hår hænge foran den ene skulder.