C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Hårstyles på farten: De hurtigste styles, du kan finde

Du har trykket på snoozeknappen en gang for meget, og mens du hastigt drikker din morgenkaffe eller te skal du træffe hurtige beslutninger om det, du skal have på, og hvordan du skal se ud i dag. Opsummerer det dine hektiske morgener? Du bruger sikkert ikke en masse tid på at style dit hår. Derfor vil vi gerne vise dig, hvordan du hurtigt styler dit lange, mellemlange eller korte hår. Hvis dit hår skal friskes op efter en lang nat, har vi også et par tips til det. Parat? Go!

 • Bevæger du dig meget i søvne? Hvis du gør, har du sikkert oplevet det nødstedte morgenhår med totter, der stritter ud alle vegne. Det sker især med korthårsfrisurer og mellemlangt hår. En meget effektiv løsning er et komme lidt føntørringsspray i håret og børste kort hår imod vokseretningen. Det vil give dit hår formen tilbage. Fire store velcro-curlere eller varmecurlere hjælper, hvis dit hår når mindst til hagen. Tag tykke sektioner af det øverste hårlag, rul dem op og giv dem så en kort omgang varm luft med føntørreren. Lad så det oprullede hår køle af, mens du gør noget andet, som for eksempel at lægge makeup.

  For de natteaktive med langt hår er det en god ide at samle håret i en hestehale højt oppe på hovedet før sengetid (men den må ikke være for stram). Nu kan du sove roligt, mens håret makker ret. Vi foreslår, at du bruger en lille silkebandana og samler håret i en løs hestehale i stedet for at stramme det op med en scrunchy (elastik med stof rundt om) eller en blød hårelastik. Det forhindrer grimme trykmærker.

 • Ni lynhurtige stylingløsninger

   

  Til langt hår: Kate Beckinsale

  Kate Beckinsales frisure kan også gå an på den røde løber. Tag sektioner af det øverste hår og touper det ganske let. Fold dernæst hårsektionen sammen til det halve. Dernæst føjer du den nederste del og siderne af håret til det foldede hår og holder håret sammen højt oppe på hovedet med en hårelastik. Skub håret lidt op og brug lidt hårspray. Klar!

   

  Til langt hår: Amandas Seyfried

  Lækkert asymmetrisk, lækkert lavet, og så går det hurtigt: Amanda Seyfrieds hårstylist har touperet hendes hår og er begyndt ved ørerne. Dernæst har han flettet hendes hår meget løst. Hendes fletning falder asymmetrisk til den ene side, og ved hjælp af lidt hårspray på det øverste hårlag ligger det tæt til hovedet. Det her kan du nemt gøre derhjemme!

   

  For Medium-Long Hår: Nicole Richie

  Nicole Richie bærer cityprinsessens krone. Sno håret op på hovedet og læg det i en knude, som fæstnes med en masse hårnåle. Træk nogle få lokker ud i siden for at gøre frisuren mere casual og skødesløs. Små hårspænder holder kortere hår på plads i nakken. Brug lidt hårspray til at give frisuren hold og glans

   

  Til kort hår: Victoria Beckham

  Victoria Beckhams drengehår med det lange pandehår i siden tørres med en føntørrer. Brug fingrene i stedet for en børste til at style håret. Det er vigtigt at stryge sidehåret tæt om bag øret og lægge det tæt ind til hovedbunden med en anelse gelvoks

   

  Til kort hår: Winona Ryder

  Winona Ryders korte hår tørrer på få minutter. Når du skal style det korte hår, gnider du lidt voks mellem fingrene, før du bruger dem til at forme pandehåret i siderne. Så arbejder du den resterende voks på hænderne gennem det korte hår på baghovedet. Påfør hårspray ved at spraye det opad under dit hår. Til slut presser du det nederste hår i nakken ind imod hovedet. Det skaber en smuk silhuet