C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Stilfulde måder at bære håret til siden på

Det er nærmest en naturlig bevægelse for kvinder med langt hår at stryge håret over den ene skulder. Glat, bølget eller krøllet hår der får lov til at falde frit, eller ender i en kunstnerisk fletning over den ene skulder, bidrager til et smukt og mildt look. Måske du får lyst til at afprøve en eller flere versioner af de mange looks i vores galleri, hvor håret bæres til den ene side.

 • Hår kan blive strøget over den ene skulder uanset om det er glat, bølget, krøllet eller flettet. Det giver mulighed for at variere mange frisurer til alle lejligheder. I næsten alle tilfælde tilføjer asymmetrien et kækt element til frisuren. Den kække natur i frisuren inviterer til kreativitet. Udnyt det!

 • Forskellige måder at bære håret til siden på

  Der er mange måder at stryge håret til én side på. Hvis en sideskilning er en del af looket, stryges håret over den modsatte skulder. Håret skal helst være en smule længere end til skulderen for at egne sig til det side-strøget look.

  Der er mange måder, hvorpå man kan holde håret fast i nakken. Du kan enten bruge næsten usynlige hårnåle eller forstærke looket med hårsmykker eller andre interessante accessories.

  Håret kan bæres løst eller stramt – eller måske være snoet eller flettet til den ene side. Med håret strøget til den ene side, kan looket minde om et undercut, hvis håret er trukket stramt tilbage. Rosarin Dawson (sidste billede i galleriet) tog denne frisure et skridt videre og barberede håret af over det ene af hendes ører.

  Det side-strøget hår falder måske helt naturligt lækkert over den ene skulder og ellers kan du selv skabe afslappede el. glamourøse bølger, stramt, tilbagetrukket hår eller krøller alt efter din personlige smag og lejligheden. En særlig fin version er også at flette håret enten stramt eller løst til den ene side.

  De side-strøgede styles kan med fordel inkludere pandehår eller lokker af hår, der stryges skråt over panden i flotte bølger.

  Der er ingen grænser for kreativiteten. Afprøv flere versioner af det side-strøget look for at finde ud af, hvilken version, der passer dig bedst. Mousse, pulver der giver volume og hårvoks kan hjælpe dig med stylingen, da det gør håret nemmere at arbejde med og giver øget glans.

 • Galleri: Stjerner med håret til den ene side

  Håret til den ene side + Kristen Stewart

  © Getty Images  

  Langt hår snoet til den ene side

  Kristen Stewart har snoet bløde bølger af hendes mørke hår til den ene side. Hun har sikret det snoede hår med usynlige hårnåle og tilladt at resten af håret falder tilfældigt.

  Håret til den ene side + Maika Monroe

  © Getty Images  

  Den flettede side-strøget brudefrisure

  På dette billede ligner Maika Monroe (Zac Efrons tidligere kæreste) en brud. Hendes bølgede, blonde hår er bundet i en bagudrettet fransk fletning. Resten af hendes hår får lov til at falde naturligt over hendes højre skulder.

  Håret til den ene side + Angela Lindvall

  © Getty Images  

  Hestehale til siden

  Den amerikanske model, Angela Lindvall, har samlet hendes hår i en casual hestehale til den ene side.

  Håret til den ene side + Reese Witherspoon

  © Getty Images  

  Bølget, side-strøget hår

  Reese Witherspoons look har et strejf af glamour. De store, bølgede lokker fremviser desuden hendes glansfulde hår

  Håret til den ene side + Carly Rae Jepsen

  © Getty Images  

  Side-strøget hår med langt pandehår

  Den canadiske sangerinde, Carly Rae Jepsen (’Call me maybe’) demonstrerer en cool version af det side-strøget hår. Hendes lange lokker falder over hendes venstre skulder og er snoet sammen i enden. Det lange pandehår er det mest iøjnefaldende ved hendes frisure.

  Håret til den ene side + Nina Dobrev

  © Getty Images  

  Langt, side-strøget hår

  Skuespiller og model Nina Dobrev (’Vampire Diaries’) har strøget sit lange, mørke hår over hendes højre skulder. Den livlige 1980er frisure indeholder også en lav sideskilning. I en stor, blød bølge falder håret over hendes hoved.

  Håret til den ene side + Marley Shelton

  © Getty Images  

  Side-strøget mellemlangt hår

  Skuespiller, Marley Shelton (’Scream 4’) demonstrerer, hvordan mellemlangt hår sættes i en side-strøget frisure. Hun har brugt hårvoks til at rede håret tilbage i den ene side – og ladet det løse, blonde hår være bølget i den anden.

  Håret til den ene side + Rosario Dawson

  © Getty Images  

  Undercut-versionen

  New York beboeren Rosario Dawson (’Sin City’, ’Trance’) har taget det side-strøget hår et skridt videre. I stedet for at stryge alt håret stramt tilbage i den ene side, har hun i stedet barberet håret af over det ene øre. Hendes tykke, mørke hår falder over hendes højre skulder i afslappede bølger. Dette asymmetriske look vil uden tvivl tiltrække masser af opmærksomhed.