C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Hotte hårtrends til sorgløse sommerdage i 2014

Sommerfrisurer 2014
Harley Viera-Newton og Poppy Delevingne kastede masser af glans over Coachella Festival 2014 med deres løsthængende hår.
© Getty Images

Vil du gå sommeren 2014 i møde med en ny frisure? Vi har lige det, du er på udkig efter! Det mere afslappede og bekymringsfrie liv om sommeren er noget, de fleste ser frem til med store forventninger. Vi viser dig denne sommers trendy frisurer, som du kan lade dig inspirere af.

 • "Summertime and the livin' is easy" er den berømte linje fra George Gershwins musical Porgy and Bess. Det er blevet tid til at nyde den mest afslappende tid på året og fejre den med sjove aktiviteter samt enkle mode- og frisurevalg. Sommerfrisurerne 2014 er enkle; mange af dem er løsthængende frisurer eller inkluderer farverigt hårtilbehør eller midterskilning.

 • Løsthængende frisurer er den helt store trend i sommeren 2014

 • Afslappet, enkelt og tilfældigt er nøgleordene til dette års sommerfrisurer. Den afslappede stil passer perfekt til alle, der er klar til at kaste sig ud i de sjove aktiviteter, sommeren har at byde på. Harley Viera-Newton og Poppy Delevingne viser dig nogle eksempler på de trendy frisurer.

 • I vores galleri kan du se flere trendy sommerfrisurer 2014. 
  Og husk nu de helt uundværlige solbriller!

 • Galleri: Sommerfrisurer 2014

  Sommerfrisurer 2014: Hårtilbehør

  © Getty Images  

  Sommerfrisurer 2014: Hårtilbehør

  Du går glip af en hel del fede frisurer, hvis du ikke er så meget til hårpynt eller pynt generelt. Hårpynt er uden tvivl en stor trend denne sommer. Farverige blomsterkranse og moderigtigt tilbehør kaster ekstra glans over frisuren, men er samtidigt med til atskabe et imødekommende og afslappet udtryk.

   

  Tip: Hårtilbehøret skal passe til frisuren. Blomsterkranse og moderne hårbånd fungerer bedst med afslappede frisurer og løsthængende hår.

  Sommerfrisurer 2014: Tørklædet

  © Getty Images  

  Sommerfrisurer 2014: Tørklædet

  Når det gælder hårtilbehør, kan et tørklæde være lige så farverigt og interessant som en blomsterkrans. Det perfekt klippede pandehår og de store øreringe giver vores model det helt rette bohemelook til en fest i den lokale landsby.

  Tip: Vælg print i pastelfarver eller dyre- eller blomsterprint, som passer til din frisure og dit tøj.

  Sommerfrisurer 2014: Casual knold

  © Getty Images  

  Sommerfrisurer 2014: Casual knold

  Alt afhængigt af stylingen, kan en knold være enten glamourøs eller en pæn, men praktisk, løsning til mere eller mindre seriøse sportsaktiviteter. Knolde er særligt populære på varme sommerdage, idet de holder håret væk fra ansigtet (se den semi-opsatte frisure til venstre) eller væk fra både ansigt og nakke, som det ses på den afslappede frisure til højre. Sidstnævnte version bidrager til at give dig en flot og ensartet ansigtskulør fra solen.

   

  Tip: Moderne frisurer med knold er afslappede eller delvist løsthængende. Det er helt i orden, hvis nogle enkelte hårlokker smutter uden for den opsatte frisure.

  Trends til de varme dage i 2014: Hav skyggen lige ved hånden

  © Getty Images  

  Trends til de varme dage i 2014: Hav skyggen lige ved hånden

  Solskærme beskytter ansigtet imod solens stråler, uden at du behøver at gå med hat. Det afslappede afro-look og solskærmen er en perfekt kombination til solskinsdage.

   

  Tip: Solskærme, hatte, baseballkasketter og andre kasketter med skygge er ideelle til et stilfuldt look i både blæst og solskinsvejr.

  Sommerfrisurer 2014: Hestehale med stort hår

  © Getty Images  

  Sommerfrisurer 2014: Hestehale med stort hår

  En hestehale er altid en populær sommerfrisure. Giv håret på den øverste del af hovedet ekstra volumen, og få en hestehale med et lidt anderledes look.  

  Toupér håret over panden og på toppen af hovedet, og saml det forsigtigt med resten af håret i en hestehale. Det glatte hår i siderne fremhæver den øgede volumen foroven. Anvend hårspray for ekstra hold.

  Tip: Saml det øverste hår i hestehalen yderst forsigtigt for at skabe så meget volumen som muligt.

  Sommerfrisurer 2014: Pæne pastelhårfarver

  © Getty Images  

  Sommerfrisurer 2014: Pæne pastelhårfarver

  Afdæmpede pasteltoner er det sidste nye inden for hårfarve denne sommer. Nicole Richie og Kelly Osbourne bærer disse trendy pastelhårfarver. Hvis du ikke er helt sikker på, om dit hår vil være "pretty in pink" eller pænt i en pastelfarve, er det en god idé først at afprøve de nye afdæmpede farver på dine hårspidser.

   

  Tip: De nye afdæmpede pastelfarver er ikke helt lige så skarpe og iøjnefaldende som sorbetfarverne. De er helt sikkert varmere og fremhæver ansigtets smukke sommerkulør.

  Sommerfrisurer 2014: Flettede frisurer

  © Getty Images  

  Sommerfrisurer 2014: Flettede frisurer

  Flettede frisurer forbindes lige så meget med sommer, som cocktails med paraplyer forbindes med fester på stranden. Denne sidelæns fletning er perfekt til varme sommerdage.

  Tip: Pift den klassiske fletning op ved at flette farverige bånd ind i den, akkurat som kvinder har gjort det gennem flere århundreder.