C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

De bedste tips og tricks

Er du ikke helt udlært i at bruge voks? Forstår din frisør dig ikke? Laver din føntørrer kun varm luft i stedet for volume? Bare rolig, der er håb. Gå på jagt i vores skatkammer af professionelle tips og tricks. Vi garanterer, at de fungerer – og ikke kræver specialudstyr eller flere timer foran spejlet.

 • Kreppet hår

  Stilfuldt look med zigzag-tekstur

  Populært og trendy: den kreppede stil. Hvis du synes, det er for meget at kreppe hele håret, kan du også nøjes med at kreppe nogle hårlokker og dermed give dit hår et ekstravagant touch! Her viser vi kreative frisurer med kreppet hår og forklarer, hvordan man bruger et kreppejern

  Stilfuldt look med zigzag-tekstur
 • Ny frisure

  Ny frisure

  Din nye frisure bør fremhæve dine bedste træk og passe til din stil. Et godt udgangspunkt er altid at lægge ekstra mærke til, hvilke frisurer din kæreste er vild med – og det gælder ikke kun her i forbindelse med valentinsdag. Uanset om du kaster dig ud i en drastisk ændring af din frisure eller giver din kærestes favoritfrisure til dig et friskt og sofistikeret pust, vil det gøre en kæmpe forskel. Vi hjælper dig med at vinde alles hjerter.

  Er du klar til at overraske med en ny frisure?
 • Ny frisure

  Wow! Er det virkelig dig?

  En ny klipning vil have indflydelse på, hvordan du vælger at sætte dit hår i en periode. Men det betyder jo ikke, at du ikke stadig kan have det sjovt og kaste dig ud i nye frisurer. Pagehår, skulderlangt hår og langt hår giver mulighed for at eksperimentere med forskellige stilarter. Skuespillerinden Holland Roden viser, hvor alsidigt etageklippet, langt hår kan være.

  Ny frisure: Én klipning – Fire stilarter
 • Ny frisure

  En ny frisure er lig med et nyt image

  Er du på jagt efter den frisure, der passer bedst til din personlighed, eller kan du lide at kaste dig ud i nye frisurer? Vi viser billeder af stjernerne før og efter en ny frisure for at give eksempler på, hvor meget hårfarve, klipning og styling påvirker deres udseende og image i den konkurrenceprægede underholdningsbranche.

  Ny frisure – nyt image
 • Opsatte frisurer

  Få et helt nyt udseende ved at ændre din frisure

  Har du lyst til at markere en ny fase af dit liv ved at ændre din frisure, men uden at klippe dit hår? Vi foreslår her nogle frisureændringer, som kan lave helt om på dit udseende. Små ændringer i stylingen, såsom at lave en skilning eller ændre hårets struktur, kan have stor effekt.

  Ny frisure uden klipning
Forrige
 •  1 |
 •  2 |
 •  3