C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Spændende nye frisurer

Ny frisure
Jessica Biel har ingen planer om at klippe sit lange hår kort. Hun er dog ret fleksibel, når det gælder stylingen af de lange, glansfulde lokker. Til venstre kan du se hende med bølget hår og pandehår. Det sideredte, bølgede hår og midterskilningen, som du ser til højre, skaber derimod et helt andet udtryk.
© Getty Images

For de fleste af os kræver det en del forsøg og fejltagelser at finde den rette frisure. Så er det heldigvis altid noget, at vores forsøg, og tilmed fejltagelserne, som regel er ret underholdende. Alle forsøg bringer dig tættere på den frisure, der virkelig vil få folk til at beundre dig, og som du vil have lyst til at beholde i mindst et par år. Filmstjerner er eksperter i at ændre deres udseende – både i forbindelse med filmroller og i det virkelige liv. Vi viser, hvordan deres nye frisurer påvirker deres image.

 • Vores kunstneriske natur giver os lyst til at forandre ting, da det giver en vis form for tilfredsstillelse. Nye frisurer er ingen undtagelse. Stjernerne i vores galleri viser, hvordan udseendet kan ændre sig markant som følge af blot de mindste ændringer af styling, hårfarve og klipning.

 • Galleri: Ny frisure

  Ny frisure: Maggie Gyllenhaal

  © Getty Images  

  Ny frisure: Maggie Gyllenhaal

  Skuespillerinden Maggie Gyllenhaals hår går sjældent længere ned end til hendes skuldre. Hun skifter hele tiden mellem at have enten en alfefrisure eller pagehår. For nylig ændrede hun sin hårfarve fra mørkblond med brune toner til lysblond. Den nye farve og den ændrede styling skaber en iøjnefaldende forandring, hvor hun er gået fra at være en smule finurlig til at blive mere karismatisk.

  Ny frisure: Kaley Cuoco

  © Getty Images  

  Ny frisure: Kaley Cuoco

  Skuespillerinden Kaley Cuoco (fra "The Big Bang Theory") er vild med drastiske frisureforandringer. Hun klippede sit blonde hår med bølger og midterskilning af til fordel for en alfefrisure, hvor den forreste del af håret er redt ned over panden. Begge frisurer har et afdæmpet og feminint udtryk. Den korte alfefrisure giver hende dog et mere sofistikeret image, hvor hun før lignede "naboens søde pige".

  Ny frisure: Nicole Richie

  © Getty Images  

  Ny frisure: Nicole Richie

  Nicole Richie har altid haft god sans for stil og ikke frygtet at kaste sig ud i nye frisurer. Hendes seneste eksperiment var at farve sit hår en svag nuance af lavendel. Hendes nye hårfarve og det skulderlange bølgede hår ændrer hendes udseende fra at være klassisk til mere moderne og livligt.

  Ny frisure: Heidi Klum

  © Getty Images  

  Ny frisure: Heidi Klum

  I forbindelse med programmet "Germany's Next Top Model" er Heidi Klum kendt for at ændre deltagernes frisurer markant. Det betyder dog ikke, at hun glemmer sin egen frisure. Den dygtige model og forretningskvinde ved, hvordan hun skal tilpasse sin frisure til alle de roller, hun udfylder. På billedet til venstre er hendes afslappede, lysblonde hår med bølger med til at understrege hendes muntre natur. Det glatte hår, der er friseret helt tilbage (billedet til højre), giver hendes udseende et strejf af elegance.

  Hairstyle Change: Zoe Kravitz

  © Getty Images  

  Ny frisure: Zoe Kravitz

  Pandehår kan klippes og styles på en måde, der skaber en drastisk ændring af frisuren. Sangeren og skuespillerinden Zoe Kravitz styler sit pandehår på mange forskellige måder. Det rundede og ekstra lange pandehår til venstre giver hendes smukke ansigt et strejf af mystik, mens det kortere og præcist klippede pandehår til højre fremhæver hendes mere frække side.

  Ny frisure: AnnaLynne McCord

  © Getty Images  

  Ny frisure: AnnaLynne McCord

  Skuespillerinden AnnaLynne McCord viser, hvordan man kan opnå et helt nyt udseende ved at gå fra krøllet til glat hår. Krøllerne passer godt til hendes roller som den slemme pige, hvilke i høj grad satte gang i hendes karriere. Det lange, glatte hår giver hende et mere ungdommeligt og uskyldigt udtryk.

 • Er du klar til en smule forandring?

  Mange kvinder har et følelsesmæssigt bånd til en vis hårlængde og frisure, mens andre nærmest ikke kan vente med at kaste sig ud i den nyeste hårtrend. Mens nogle kvinder måske lige skal vænne sig til tanken om at klippe mere end spidserne af håret, eller lave skilningen i den anden side, ser andre frem til at eksperimentere med frisurer, farver og forskellige stylingmuligheder. Herudover er der de sande kunstnere, som arbejder med farven og frisuren, indtil den sidder lige i skabet.

  Jessica Biel ændrer sjældent længden af sit hår, men hun er altid frisk på at ændre dets styling. Hun ser ung og feminin ud med bølget hår og pandehår. Det sideredte, lange hår med midterskilning giver hendes udseende et strejf af elegance (se de øverste billeder).

 • Nye frisurer som kunstform

 • Ny frisure
  Den britiske sanger og sangskriver Rita Ora har altid en overraskelse i ærmet. Det gælder også i forhold til hendes frisurer. Ovenfor kan du se hende med glamourøse krøller, en fyldig page og en elegant frisure med wet look.
  © Getty Images

  Rita Oras stil og frisure er altid trendsættende, inspirerende og helt sikkert aldrig kedelig. Pagehår eller krøller. Hun er kreativ og vil gerne prøve mange forskellige stilarter, uanset om de er trendy eller usædvanlige.