C-\fakepath\For frisører DK-NO
Trendy Looks

Trendy frisure i 2014: Page skåret med barberblad

Trendy frisure i 2014: Page skåret med barberblad
Bloggeren Elin Kling med frisuren, der er en af de største trends i 2014: Page skåret med barberblad
© Getty Images

Alt på bloggerens hoved har et blødt look, både når det gælder hårfarven og frisuren. Vores opdagelse: Den trendy frisure, der er skåret med barberblad – en særligt kreativ variation af den klassiske etageklippede frisure, der her bæres i naturlige nuancer.

 • Denne frisure, der er blevet en stor trend i 2014, er set på alle de store modehuses catwalks samt i forbindelse med stjernerne og inden for blogverdenen. Vores favoritlook: Bloggeren Elin Klings frisure (afbildet ovenfor), hvor hun har valgt en halvlang længde til sit gyldenblonde hår. Topmodellen Karlie Kloss har ligeledes valgt at sige farvel til sit lange, pigede og bølgede hår for at skifte det ud med en skåret frisure med mere kant. Denne frisure er nemlig ikke blot let at passe, men også særdeles alsidig. Afhængigt af hårets længde, kan en page skåret med barberblad også anvendes til kortere hår. 

 • Hvad er en page skåret med barberblad?

  Hårlokkerne skæres med et barberblad, eller en saks, til en pagefrisure, der indrammer ansigtet og fremhæver dets form. For at opnå dette skærer man som udgangspunkt tre til fem centimeter hår af. Fremgangsmåden er meget lig den, der bruges til almindelig etageklipning; let og fjeragtig. Der skabes en tydelig linje, samtidig med at de varierende længder er med til at bevare det afslappede look.

  En page skåret med barberblad egner sig godt til fint til halvkraftigt hår samt til alle hårteksturer, uanset om det er glat eller krøllet. En anden fordel ved en page skåret med barberblad: Denne trendy frisure passer til alle ansigtsformer, fordi frisøren har mulighed for at tilpasse den til hver enkelt person.

  Alt i alt giver en frisure skåret med barberblad håret mere bevægelse. Den nye frisure er super cool, men har samtidigt et afslappet og feminint look. De nye pagevariationer findes i forskellige længder og har et meget blødere udtryk end de tidligere udgaver, hvor klipningen var mere skarp. Man kan selvfølgelig også vælge en frisure, der er skåret helt skarpt og lige med barberblad. De fjeragtige spidser giver dog et lettere udtryk. Effekten er, at håret indrammer ansigtet, og spidserne virker mindre tunge.

 • Farve til page skåret med barberblad i 2014

  Naturlige nuancer, der går fra sandfarvet blondt til en mørkere honningfarve, er ideelle til at fremhæve denne trendy frisures lethed. Lysebrun kan også fremhæve strukturen i en page skåret med barberblad og bidrage til, at den smarte frisure virkelig kommer til sin fulde ret.

 • Sådan styler du en page skåret med barberblad

  Én frisure – mange forskellige looks: Pagehår skåret med barberblad er nem at passe og kan sættes i forskellige frisurer. Hvis du ønsker et naturligt look, som hvis du kom direkte fra stranden, skal du lade dit hår lufttørre efter vask for at give det et naturligt kruset look. Vil du have mere volumen? Så skal du føntørre den øverste del af håret hen over hovedet eller under en rundbørste. Du kan også anvende hårvoks til at fremhæve enkelte lokker eller udelukkende til den forreste del af håret. Bølget hår passer også rigtig godt sammen med en page skåret med barberblad. Hvis du er ude efter et elegant aftenlook, kan du bruge hårgel til at gøre den øverste del helt glat og anvende et glattejern til længden for at opnå denne frisure, der er blevet yderst trendy i 2014.

  Tip: Skab mere volumen ved hårrødderne ved hjælp af eksempelvis volumenpulver eller tørshampoo. Volumenshampoo giver også mere fylde.

 • Weblinks:

  Elin Kling's Blog >> Elin Kling The Wall