C-\fakepath\For frisører DK-NO
Trendy Looks

Regn eller sol, blonde stjerner har solskin i deres hår

Blonde stjerner
Blond, succesens og stjernernes farve
© Getty Images

"Blondiner har det sjovere" er en gammel Rod Stewart sang fra 1978. Den britiske avis, The Sun, bad 3000 kvinder udtale sig om, hvorvidt der var sandhed i den påstand. Og ifølge undersøgelsen fester blondiner mere end brunetter og kvinder med andre hårfarver. Se vores billeder af succesrige lyshårede stjerner og lær mere om, hvordan du kan få fantastisk blondt hår!

 • “Blondiner først!” Superstjernen Marilyn Monroe var en pioner for mange af nutidens blonde stjerner. I 1940’erne afblegede Marilyn Monroe modvilligt sit naturligt brune hår, fordi en fotograf forlangte det til en reklame. Denne forandring vakte opmærksomhed, og hun blev næsten med det samme en verdensberømt skuespiller. Modellen Heidi Klum kom først på forsiderne af alverdens magasiner efter at have farvet sit hår honningblondt.

  Fremmer det karrieren at blive blondine? Der er muligvis noget om det. Omtale sælger, og blonde stjerner ser særligt glamourøse ud på den røde løber og foran kameraerne. Det er i hvert fald sikkert, at blondt hår – ud over at være en hårfarve - også er en markering

  Det er ikke så underligt, at blonde stjerner stadig dominerede i 2011. Lyshårede kvinder har været yderst populære siden tidernes morgen. I det gamle Grækenland affarvede kvinderne deres mørke hår ved at anvende det kostbare safran. 

  Nu, 2500 år senere, lysner vi håret så blidt som muligt ved at bruge avancerede brintoverilteblandinger med diverse balsammer. Nutidens hårfarve kan gøre selv meget mørkt hår blondt med blot nogle få trin.

  I vores billedgalleri nedenunder kan du beundre de blonde stjerner og se, hvilke farvetrends der er in for tiden. Husk at tjekke vores tips og tricks til, hvordan du kan bevare dit blonde hår smukt i lang tid. 

 • Blonde Stjerner med sol i håret

   Bar Refaeli

  © Getty Images  

  Bar Refaeli

  Bar Rafaeli ser fantastisk ud på trods af, at Leonardo DiCaprio nu er ex-kæreste. Hendes kornblonde hår fanger solens gyldne lys. Tip: Du kan let opnå Bars solrige look ved at bruge sun-in sprays eller lotioner. Lad dit hår tørre i solen eller brug en føntørrer. Varmen fremmer blegningseffekten, når man bruger sun-in spray.

  Emma Stone

  © Getty Images  

  Emma Stone

   Skuespilleren Emma Stone er kendt for tit at skifte hårfarve. Vi kan bedst lide, når hendes velsoignerede hår er perleblondt. Den brede eyeliner og de pink læber ser sexede ud og er en udtryksfuld kontrast til hendes lyse hår. Disse farver understreger det ekspressive, cool blonde look. Kornblondt hår går godt sammen med varme farver som brun og khaki. 

  Blake Lively

  © Getty Images  

  Blake Lively

  Jordbær smager godt og er sunde. Jordbærblond ser lækkert ud og er en meget trendy hårfarve. Blake Lively er den perfekte ambassadør for denne spritnye trend. Hendes cremefarvede blondekjole matcher hendes hårstil perfekt. Det samme kan siges om hendes pastelfarvede makeup og flettede hår med de gyldne hårsmykker. Hendes pjuskede hårstil er meget hot lige nu. Blake Lively ligner en megalækker sladretøs!

  Malin Åkerman

  © Getty Images  

  Malin Åkerman

  Hendes hårstil er hot lige nu. Hårspidserne er lysere end håret tæt ved rødderne og ser ud, som om det er bleget af solen. Malin Åkerman er en canadisk skuespiller af svensk herkomst, og håret er lavet til hende. Hvis du selv vil have sådan et hår, skal du bare bruge en bred børste til at farve det ind i håret. Det er vigtigt, at linjerne bliver udjævnet for at skabe en blød, neutral overgang.

   

   Pixie Lott

  © Getty Images  

  Pixie Lott

  Den moderne hippie og sanger, Pixie Lott, har ladet sin platinblonde manke lufttørre, før hun har samlet de forreste lokker af håret i nakken. Hendes afslappede hårstil passer til arbejde og musik, men kan også gå til en fest. Hår som dette kræver nøje pleje, fordi afbleget hår tørrer hurtigere ud og har tendens til at spalte. Det kan få håret til at se trist ud og knække let. Vi anbefaler daglig brug af balsam til farvet eller afbleget hår og en hårmaske en gang om ugen. Sådan gør du håret skinnende blondt og tilfører det stærkt tiltrængt fugt.

     

  Georgia May Jagger

  Vi tiltrækkes af mellemrummet mellem hendes fortænder, hendes mund og ikke mindst den mellemblonde manke. Mick Jaggers datter, Georgia May Jagger, har indtaget sin retmæssige plads på catwalken. Det er ikke alene tilladt at efterligne hende; hun opmuntrer til det. Hendes hårfarve er hverken for meget eller for lidt. Tværtimod passer hendes klassiske farve til enhver makeup og tøjfarve. For eksempel er koralrød, som er den hotteste farve netop nu. Som du kan se, ser Georgia Mays koralrøde kjole og læbestift lyst og kønt ud sammen med hendes mellemblonde hår.

   

   Carey Mulligan

  © Getty Images  

  Carey Mulligan

  Carey Mulligan holder sig til sin blonde hårfarve, men elsker at variere længden af sit hår. Indimellem har hun en kort pixie-frisure og andre gange er det bobbet eller nærmest skulderlangt. Det askeblonde hår passer så perfekt til den britiske skuespillers lyse hud, at de fleste slet ikke ved, at Carey fra naturens side er brunette. Hendes hårrødder får jævnlig en touch-up, så de mørke rødder forblive lyse. Touch-ups skal helst udføres med fire ugers mellemrum, og farven bør kun tilføres ved hårrødderne. For at undgå, at håret bliver skadet, bør farven først arbejdes ind i resten af håret, lige inden det skylles. 

  Kate Moss

  © Getty Images  

  Kate Moss

  Supermodellen Kate Moss var en af de første, der introducerede ”jeg er lige stået ud af sengen-looket” med mørke rødder i hendes naturligt blonde hår. Den nu 37-årige model har altid haft god flair for mode og stil. Hendes fantastiske hår har tendens til at være tørt, hvilket ofte er tilfældet for folk med naturligt, fint blondt hår. Særlig balsam til fint hår hjælper på det uden at tynge håret.

   

  Natasha Bedingfield

  © Getty Images  

  Natasha Bedingfield

  Vanilje er en udbredt ingrediens i madlavning. Men som hårfarve er den bløde vaniljenuance en ny trend. Her viser den britiske sanger, Natasha Bedingfield, den nye modefarve. For at opnå denne vaniljenuance må du ikke have farven i håret i længere tid, end der står på pakken, og du må heller ikke under nogen omstændigheder afkorte tiden.  Ellers risikerer du, at dit hår får et gult skær. Skulle det alligevel ske, skal du vaske dit hår i shampoo til gråt hår med det samme. Sådan en shampoo indeholder lilla farvepigment, som neutraliserer det gule skær.

  Molly Sims

  © Getty Images  

  Molly Sims

  Måske er du ikke helt sikker på, om blond er den rette farve til dig. I så fald kan du gøre som skuespiller Molly Sims. Først får du nogle få blonde striber i dit hår – senere får du flere. Sørg for, at striberne er meget tynde. Det giver et mere naturligt look. At lave striber kan have andre fordele end bare et smukt udseende. Blegning kan nemlig gøre stridt hår mere medgørligt og give det mere fylde.