Hårpleje | Shampoo

Hold hovedet koldt – pleje af sommerhår

Hår indeholder 5 til 10 procent vand. På varme sommerdage fordamper dele af det. Det er derfor vigtigt at kompensere for manglen på fugt og fylde hårets vanddepoter regelmæssigt. Vores hårtips hjælper dig med at holde håret fugtigt på de varmeste dage.

På varme sommerdage vil vi alle gerne have frisk hår og hud. Du kan bruge vores tips til hårkur, til at holde håret frisk hele sommeren.

Hårpleje til sommeren: Vælg en shampoo og balsam, som er designet til at give fugtighed og friskhed.

Indholdet er vigtigt: Ideelt set bør hårplejeprodukterne indeholde keratin, panthenol, aloe vera/eller mint til hår, som får håret til at virke friskt i lang tid.

Spray løs: Kølende bodyspray sørger ikke kun for at holde huden frisk, men også hovedbunden. Dens forfriskende duft er bare en ekstra bonus.

Sved: Sved nedkøler huden og hovedbunden og hjælper med at distribuere olie fra hovedbunden gennem hele håret. Den øgede produktion af talg på varme dage gør det nødvendigt at vaske håret oftere. Vask håret i lunkent vand, da det er godt for hår, hovedbund og cirkulation. Den milde behandling er også med til at reducere sved.

Masser af fugtighed: Eliksirer med olie giver solskadet hår masser af fugt. De kan bruges i både vådt og tørt hår.

Kølende effekt: Efter en lang dag i solen kan en hårkur berolige hovedbunden og resten af håret.

Fugt til spidserne: Sommerens varme er særlig hård ved hårspidserne. Sørg for at give dem masser af fugt for at forhindre tørre spidser.

Friskhed indefra og ud: Det er vigtigt at drikke rigelige mængder af vand. Vand uden brus og usødet te er perfekte tørstslukkere.