Hårfarve | Farve blond

Frisurer til kort hår i blonde nuancer

Hvem siger langt hår er mere feminint end kort? Siden hvornår? Mere end nogensinde før er kort hår, så in og så dragende på samme tid. En feminin nuance af blond styrker looket og efterlader dig strålende. Læs videre for at blive inspireret af de bedste korthårsfrisurer for blond hår.

Man kunne næsten sige, at kort hår bliver det nye skønhedsideal. Flere og flere kvinder går efter dette look og tager afsked med deres lange manker. Med dette look, er kvinderne ikke alene mere selvsikre, men de føler sig friere og det gør dem utroligt attraktive.

Denne stil virker især for lyst hår. En fin blond nuance går håret glasfuldt og ustråler ren livslyst.

Korte frisurer til blondiner: En passende klipning til enhver ansigtsform.

Næsten enhver kvinde kan bære korthårsfrisurer, når blot ansigtsformen tages i betragtning.

Ovalt Ansigt: Denne ansigtsform betragtes som ideel, fordi det går godt med alt. Den er naturligvis især god til kort hår, som yderligere fremhæver dit ansigt. Det bedste eksempel på dette er Charlize Theron og hendes pjusket Pixie frisure.

Rektangulært Ansigt:Rektangulære ansigter går specielt godt med striber eller pandehår. Det blødgører enhver hårdhed i ansigtstrækkene.

Rundt Ansigt: Stilarter, der visuelt strækker ansigtet er ideelle for runde ansigter. For eksempel er en bob god, da den gør at ansigtet synes længere i den øverste del.

Korthårs frisurer har absolut brug fro den rette make-up. Feminin make-up påført med omhu er det perfekte finish for dette trendy hår look.

De mest attraktive kort hårs styles til blond hår vises i vores galleri.

Galleri: Korthårs Styles til Blond Hår