Styling | Hårtrends til kvinder

Amber Heards hurtige og nemme frisure

Amber Heards frisurer indeholder næsten altid et spændende eller overraskende element til at skabe interesse eller fokus. Disse elementer er med til at give hendes frisurer et personligt præg. Har du lyst til selv at prøve at sætte hendes sideredte frisure? Vi viser, hvordan du skaber denne frisure med det iøjnefaldende flettede element.

I løbet af sin karriere har skuespillerinden og modellen Amber Heard spillet sammen med bl.a. Nicolas Cage, Harrison Ford og Johnny Depp. Amber Heard fik sin filmdebut i det kendte sportsdrama "Friday Night Lights". Hun har også medvirket i episoder af den amerikanske TV-serie Californication. Den unge kvinde fra Texas er uden tvivl en fryd for øjet. Ligesom så mange andre unge kvinder i dag kom hun i gang med skuespilleriet gennem sin karriere som model.

Amber Heard og Johnny Depp regnes lige nu for at være et af tidens hotteste par. De to skuespillere mødte hinanden i 2012 under optagelserne til filmen The Rum Diary. I starten af 2014 offentliggjorde Amber Heard og Johnny Depp deres forlovelse. Forud for forlovelsen dannede hun par med fotografen Tasya van Ree.

Amber Heards frisurer

Lær, hvordan du sætter Amber Heards frisure

Amber Heard med knold, højt pandehår (quiff-frisure) og en flettet, opsat frisure (fra venstre mod højre).

Amber Heard kan lide at gøre opmærksom på sit lange, blonde hår for derved at sætte ekstra fokus på sin femininitet. Den sideredte udgave med en fletning er virkelig smuk. Amber Heards indre skuespillerinde elsker at udtrykke forskellige former for stil og attitude. Hun er en sand mester, når det kommer til at style opsatte frisurer, som kan være alt lige fra elegante til mere sjove og kreative. Hendes favoritfrisurer omfatter stort hår og toupering af det forreste hår til højt pandehår.

I 2014 deltog Amber Heard i premieren på To dage, en nat (en film af Luc Dardenne med Marion Cotillard i hovedrollen), hvor hun bar en feminin og smuk frisure med sideredt, langt hår og et flettet element. Hendes frisure fangede de øvrige kvindelige og mandlige gæsters opmærksomhed på filmfestivalen i Cannes. Vi viser dig, hvordan du skaber denne frisure.

Det skal du bruge for at sætte Amber Heards populære sideredte frisure:

Volumenmousse, en tynd hårelastik, et varmebeskyttende produkt, et bredt krøllejern og saltspray. 

Trinvis vejledning til Amber Heards frisure

Creating Amber Heard's Hairstyle

 

1. Efter hårvask skal du anvende volumenmousse og føntørre dit hår hen over en børste.

2. Lav en sideskilning, og red dit hår ned over den skulder, der er modsat sideskilningen.

Tip: Hvis du er vant til at have din sideskilning i venstre side, så skift til højre side, og placer den en smule lavere. Det vil give håret over din pande den nødvendige fylde.

3. Benyt et bredt krøllejern til at skabe store bølger i den forreste del af det hår, der er redt til den modsatte side af sideskilningen. Dette fungerer bedst, hvis du anvender et varmebeskyttende produkt i de lange hårlokker, inden du krøller dem. Start med at krølle det sideredte hår omkring ørehøjde. Hvis du foretrækker et mere pjusket look, skal du bruge dine fingre i stedet for en børste til at forme de lange bølger.

4. Del håret i samme side som sideskilningen i tre lokker, og lav en fransk fletning ned langs nakken. Fletningen skal helst se lidt rodet ud. Fra tid til anden kan du for eksempel undlade at putte en ny lok ind i din franske fletning, så den blot ligner, men ikke bliver en perfekt udgave.

5. Fortsæt med den rodede franske fletning, indtil du når midten af nakken. Herefter skal du flette resten af fletningen helt almindeligt. Brug et hårelastik til at fastgøre enden af fletningen.

6. Anvend saltspray i den pjuskede frisure for at give den et mat look.

 

I denne video viser Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach, hvordan man skaber fantastiske krøller.

Video: Turning Straight Hair into a Head of Magnificent Curls