Styling | Hårtrends til kvinder

Crepet hår: Stilfuldt look med zigzag-tekstur!

Populært og trendy: det kreppede look. Hvis du synes, det er for meget at kreppe hele håret, kan du også nøjes med at kreppe nogle hårlokker og dermed give dit hår et ekstravagant touch! Vi viser dig de nye frisurer med kreppet hår – og forklarer dig, hvordan du bruger kreppejernet på den rigtige og mest skånsomme måde

Kreppet hår er igen populært! Denne stylingtrend er igen populær inden for hårmode – for nylig kunne man se det kreppede look på mange designeres catwalks. Enten var modellernes hår stylet som en vild, kruset manke, eller så havde de kreppede zigzag-hårlokker i et ellers glat hår. Og det så bedre ud end nogensinde før. Vores formodning: Vi tror, at zigzag-looket får nyt liv i denne sæson, og at den mere diskrete version kan blive lookét i 2015! Forresten: Trendsættere hylder dette comeback med den engelske term "crimping".

Hvad skal du bruge for at få denne stil? Kreppejern er generelt ikke kendt for at være det mest skånsomme stylingværktøj for dit hår. I 80'erne var kreppejern dog ikke lige så teknisk avancerede som i dag. I dag belaster de ion-, keramiske eller titaniumbelagte plader og temperaturregulatorer næsten ikke håret. Den anden mere skånsomme måde med at lave mange små fletninger og sove med dem var meget populær i 80'erne (selvom man på denne måde aldrig kan få den samme wow-effekt som med et kreppejern), men i dag kan du kreppe dit hår som en professionel uden nogen som helst bekymringer. Hvis du også sørger for at følge de gode tips nedenfor, er der ingen grund til at være bekymret for dit hår, hvis du vil følge denne trend:

 
  • Sørg altid for, at dit hår er helt tørt, når du bruger kreppejernet − og det er især godt at bruge i helt nyvasket hår.
  • Sørg for at bruge varmebeskyttende spray, før du går i gang. Vigtigt: Undgå at gå i gang med kreppejernet med det samme − lad sprayen tørre først!
  • Krep-tjek: Det er din hårtype, der afgør temperaturen − 120-140 grader er nok til fint, farvet eller ødelagt hår, mens normalt hår kan holde til op til 140-170 grader, og tykt og krøllet hår kræver helt op til 170-190 grader.
  • Hold altid en pause på et par dage, efter du har kreppet dit hår.
  • Krep-tip: Undgå at trække kreppejernet gennem håret, som du ville gøre med et glattejern. Placer det på et område, tryk det sammen, åbn jernet, og fortsæt på denne måde, indtil du er færdig.

Se de nyeste stylingtrends med diskret, kreppet hår i vores galleri:

Galleri: Kreppet hår

Vejledning: Sådan får du et kreppet look a la Stella McCartney

1. Vask håret, massér stylingskum ind i håret, og føntør håret over en rund børste. Påfør et varmebeskyttende produkt i håret.

2. Vælg enkelte hårlokker, og brug kreppejernet fra hårgrænsen til hårspidsen. Luk jernet i nogle sekunder ved hver hårlok, åbn det, og luk det igen nogle centimeter længere nede. Skift mellem en kreppet og en glat hårlok.

3. Style håret – måske ved at samle det i en hestehale – og brug glansspray til at fuldende looket.

Tip: For at variere kan du børste de kreppede hårlokker ud.

Stylingtips: Hvad passer til det kreppede look?

Ensfarvede toppe overlader al opmærksomheden til den kreative frisure. Men zigzag-manken passer også godt til populære trends som: moderne statement-halskæder, en piget stil med en stor sløjfe eller et romantisk look med flæser – dem med kreppet hår tør at være unikke. Rart at vide: Outfittet behøver ikke være i 80'er-stil!

Du kan se flere billeder fra Stella McCartneys catwalk på >> style.com

http://www.style.com/fashion-shows/spring-2015-ready-to-wear/stella-mccartney/beauty

Lignende artikler