Color Lounge banner

Schwarzkopf

Color Lounge

 

Har du spørgsmål vedrørende dit hår? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

 

 

Kunne du tænke dig et nyt look? Så er du kommet til det rigtige sted. Hvad enten du har brug for råd til farvning af dit hår, kamuflering af grå hår, skyllefarvning eller helfarvning – så kan du få masser af tips og tricks til hårfarvning og -pleje her. Interesseret? Rigtig god fornøjelse med at udforske vores side.

Find den rigtige farve til dig hår!

Hårfarvning: tutorials

Farv håret derhjemme, med Blonde fra Schwarzkopf

Prøv Natural & Easy – når du vil farve bæredygtigt!

Washout-färger från Schwarzkopf Live

Farv håret derhjemme, med Blonde fra Schwarzkopf

Prøv Natural & Easy – når du vil farve bæredygtigt!

Washout-färger från Schwarzkopf Live

Vores bedste tips og tricks til hårfarvning

Hårfarver bliver lysere, når det bliver bleget fremfor at blive farvet. Læs med og lær, om hvad du skal være opmærksom på, når du bleger håret og vil manøvre forbi bivirkningerne.
Klar til en farveforandring? Men ikke helt sikker på, hvilket produkt du skal vælge: permanent farve eller skyllefarve? Vores hårrådgivning giver dig overblikket.
I denne artikel beskæftiger vi os med et velkendt problem i forhold til blondt hår: at undgå det gule skær. Hvad forårsager det gule skær, og hvordan fjerner man det? Scroll længere ned, og læs mere.
Leger du med idéen om at farve dit hår blondt. Men er du bange for hele tiden at skulle farve rødder for at skjule de mørke udgroninger? Læs mere her!

Vi er her altid for dig!