Hårpleje | Balsam

Hårpleje i en fart: Balsamspray

Med det travle liv, vi alle lever i dag, glemmer vi ofte vores hår, fordi vi altid har så travlt. Vi springer besværlige eller tidskrævende rutiner over, fordi det kan være svært at få tid til at give vores hår den opmærksomhed og pleje det har brug for, for at være velplejet. Så selv om håret hungrer efter fugt, er der ikke tid til tidskrævende hårmasker eller hårvask og conditioner i flere trin. Og det ses. Håret bliver tørt og skadet, det ser trist ud og spidserne spalter. Du har brug for hjælp, og det skal være nu. Svaret? Det tager ikke lang tid at give håret et fugtboost. Det er her en conditioner spray kommer til undsætning.

Hårplejesuperhelte

Noget af det bedste ved en conditioner spray er, at den ikke skal vaskes ud af håret – den sprayes ind i håret, og bliver siddende – og på den måde sparer man tid, samtidig med at håret får den pleje, det har brug for. Der er adskillige fordele ved dette vidunderprodukt:

 

  • Det tilfører håret masser af fugt og beskytter det mod udtørring ved at indkapsle fugten, så dit hår bliver stærkere, glat og blødere. 
  • Det er utrolig velegnet til udredning af håret, idet det indeholder ingredienser, som hjælper med at filtre håret ud og gør det nemmere at rede ud og style, hvilket også giver færre knækkede hår.

Reparerende hårpleje

null

Ligesom med de fleste andre hårprodukter er det lidt af en jungle at finde de rigtige produkter, da der er så mange at vælge imellem. Det først, du skal gøre, er at finde frem til din hårtype, hvor tørt dit hår er, og hvilken farve det er, så du kan vælge den rigtige conditioner spray til dit hår. Gliss har gjort det nemt for dig ved at udvikle en hel serie af conditioner sprays, som indeholder specielle ingredienser alt efter, hvilken hårtype du har. Læs mere om, hvilken reparerende hårpleje der er bedst til dit hår:

 

Hvis du har skrøbeligt eller skadet hår, der sender et SOS, er det Gliss Fiber Therapy Bonding Express Conditioner Spray som er din redning. Den er specielt udviklet med omegaplex, og reparerer ødelagte bindinger i hårfibrene for at hjælpe med at styrke hårets struktur indefra og efterlader håret sundt og blødt. 
 
De langhårede piger skal hellere bruge Gliss Supreme Length Express Conditioner Spray. Den er beregnet til pleje af langt hår og indeholder en formel af mikroopbyggende lipider, pæonessens og keratin serum, der har en genopbyggende effekt på skader, beskytter mod spaltede spidser og styrker hårstrukturen.

 

Til tørt og skadet hår fås Gliss Total Repair Express Repair Conditioner Sprayder indeholder hydrolyseret keratin for at gøre håret blødere og give det mere glans.

 

Er dit hår meget skadet, kruset eller stresset? Så er Gliss Ultimate Oil Elixir Express Repair Conditioner Spray din genvej til sundere hår. Den reparerende formel indeholder plejende flydende keratin, som styrker hårstrukturen og giver færre knækkede hår. 

Sådan bruges produktet - tre nemme trin

  1. Ryst produktet før brug.
  2. Spray i håndklædetørt hår eller tørt hår.  TIP: Fokusér især på tørre områder og spidserne.
  3. Skal ikke skylles ud. Det er da nemt! TIP: Red nænsomt ud mod spidserne

Minimal tid, maksimal pleje

En conditioner spray er utrolig god som supplement til din normale hårpleje, eller når dit hår føles meget tørt, da den giver dine lokker et ekstra boost med lidt ekstra TLC. Der er ingen grund til at bebrejde sig selv for at have sprunget serummet eller hårmasken over, fordi du er sent på den om morgenen eller har travlt i weekenden – bare vask, spray og ud ad døren med dig. Dit hår vil takke dig for den.

Opdag: