Hårpleje | Kruset hår

Styles til Kruset Hår

Meget kruset hår? Det er ikke noget problem! Når du ikke har tid til at anti-krus style eller bare ikke har lyst til det: Behold dine naturlige krøller og få det bedste ud af dem! Vi viser dig hvordan.

Der er mange måder at bære dit hår på. På den ene side, kan du have opsat hår ved at lave en knold eller donut, som holder håret temmelig meget i kontrol, og dermed tager dets "frihed" væk. På den anden side, kan du lade krøllerne falde naturligt på plads, og ved hjælp af små håndbevægelser style det i en pæn form. Her er nogle af vores forslag:

1. Glat Top, Kruset Længder

Styles til Kruset Hår

Glat på toppen, kruset krøller i længderne

Krøller er normalt ikke visuelt forstyrrende i længderne, men snarere, på grund af dens volumen, forstyrrende i området ved ansigtet. Et godt kompromis ville være at lade dit hår være naturligt og kun glatte det på toppen af hovedet ned til tindingerne. Den perfekte medskyldige til dette er et styling jern (sørg for at beskytte dig selv mod varmen!). På den måde, bliver dette også et meget spændende look med dets kontrast mellem glat og kruset.


Ekstra Tip:
Brug hår olie til at gøre håret blødt og glat.

2. Pandekrølle med Kruset længder

Styles til Kruset Hår

Krøller møder pandekrølle

Brug volumen, der kommer fra dit hårs krøllet struktur og bring det op på toppen af hovedet og vrid det i en pandekrølle. Du skal blot tage en tyk sektion af pandehåret og forme den til en knold, start med enderne og fastgør med en hårnål. Træk håret fra siderne tilbage ved hjælp af voks og style det på plads med en hårnål. Resten af ​​manken bevares naturlig.

Ekstra Tip: Ved at bruge en slående, farverig hårklips bliver looket specielt iøjnefaldende.

3. Tæmmet i fronten, kruset alle andre steder

Styles til Kruset Hår

Hårnåle og voks – intet er mere nødvendigt!

Del håret ved pandehåret og fastgør pandehåret og/eller sidehåret med en hårnål: Styling er så nemt, at de naturlige krøller ender med at se fantastisk. Det komplette look er stadig meget naturligt. Hvis du vil, kan du bruge noget hår voks til at hjælpe med at holde den naturlige glathed omkring ansigtet.

Ekstra Tip Brug en mat pasta til styling – dette virker virkelig godt, fordi kruset hår har tendens til at blive tørt.