Hårpleje | Tyndt hår

Mere volumen med hår extensions

Manglen på volumen og smidighed kan begrænse dine muligheder for mange fantastiske frisurer. Men hjælpen er på vej! Du kan give dit hår mere fylde, og hvis du bruger de korrekte metoder, bliver resultatet helt naturligt

Alle med tyndt hår eller hårtab ved, hvor svært det er at style håret. Håret ser slapt og livløst ud og har kun en antydning af fylde, så længe føntørreren er i gang. Hvert hår, der bliver siddende i børsten, får bare det hele til at virke endnu mere håbløst. Det behøver man ikke længere acceptere som uundgåeligt, for hår-extensions kan give dig nye lokker, som giver dit eget hår fylde og smidighed. Når bare dine extensions har samme længde, farve og struktur som dit eget hår, kan de give dig tykkere hår, som ser lækkert og naturligt ud. 

Clip-in extensions giver volumen hurtigt

Clip-in extensions er den perfekte løsning til alle med tyndt hår eller hårtab, som gerne vil have tykkere hår og beholde fleksibiliteten til at style håret, som man vil. Clip-in extensions sættes fast direkte på håret med hårklemmer eller clips og kan skabe fantastisk volumen og frisurer, der kan ændres på få minutter. Clip-in extensions kan fjernes lige så hurtigt, som du kan sætte dem i håret. Der er flere fordele sammenlignet med halvpermanente hår-extensions. De tillader hurtige frisureskift, og de er helt sikkert ikke så dyre. 

Halvpermanente hår-extensions

Du kan have fundet skaldede pletter. Eller som et personligt valg har du måske lyst til en løsning, der varer længere. En specialiseret hårstylist kan give dig halvpermanente extensions i dit eget hår. Teknikken bag hårforlængelse og hårfortykkelse minder om hinanden. Det går ud på at fæstne ekstra lokker til dit eget, naturlige hår. Forskellen er, at hårlængden forbliver den samme, når håret skal gøres tykkere. Ofte bruger man færre lokker til at gøre håret tykkere. Skaldede pletter dækkes med net; store hårlokker væves så ind i netstykkerne og fæstnes eller clipses til de allerede påsatte extensions.

Tykt hår og lækker styling er ikke længere uden for rækkevidde, og det spiller ingen rolle, hvilken type hår-extensions, du foretrækker. Du bliver tilfreds med resultatet og glad, når de skaldede og tynde pletter er væk. 

Hvordan sættes extensions fast på naturligt hår? Her er en oversigt over de mest almindelige metoder:

Clip-in: Hårlokker sættes fast på hårklemmer eller clips og kan nemt clipses fast i dit eget hår og fjernes igen. Clip-in extensions giver dig hurtigt og enkelt tykkere hår.

Ultralyd: Individuelle lokker sættes fast på bittesmå keratinplader. De opvarmes kort, før de fæstnes på det naturlige hår og danner stabile, flade forbindelser. Man bruger ultralyd til processen, og dermed undgås brug af varme eller kemikalier. Det er derfor en særlig nænsom metode, som dog kræver meget arbejde og dermed er forbundet med store omkostninger.

Laser/trykluft: Tid er penge! 8-10 lokker fæstnes til det naturlige hår på samme tid ved hjælp af enten laser eller trykluft. Disse metoder til at fæstne hår-extensions med er hurtigere og derfor billigere.

Selector: Individuelle extensions fæstnes til det naturlige hår. Arbejdet foretages i hånden. Bindemidlet er her termoelastiske polymer, som opvarmes ved hjælp af en opvarmet tang.

Bellargo/Shrinkies: Her bliver dine extensions sat fast på dit eget hår inde i små rør. Med varmepåvirkning krymper røret og fæstner dem til dit eget hår. Rørene fylder lidt. Der skal kun moderat varme til at få røret til at reagere, så metoden er nænsom over for det naturlige hår. Men afhængigt af, hvor hurtigt håret vokser, skal processen gentages hver fjerde til ottende uge.

Andre hår-extension metoder kan skabe resultater, der holder op til et halvt år, men dine extensions skal som regel friskes op efter tre måneder.

Priserne for hår-extensions varierer og afhænger mest af antallet af påsatte hårlokker, påsætningsmetoden samt mængden og type af hår. Clip-ins kan koste så lidt som 200 kr., mens halvpermanente hår-extensions koster mellem 1.500 og 7.500 kr.

Opdag: Tyndt hår