Hårfarve | Blond hårfarve

Det mørkeblonde hårs fantastiske feminine skønhed

Når lyset falder på en smuk manke af mørkeblondt hår, vil du straks kunne se, at der rent faktisk er tale om en brun nuance med gyldne strejf, som giver struktur og et sofistikeret look. Vi viser dig, hvordan du opnår denne smukke hårfarve, og hvordan du plejer dit mørkeblonde hår

Der er bestemt ikke noget kedeligt ved mørkeblondt hår. Det kommer ret tydeligt til udtryk, hvis du giver din indre kunstner lov til at nyde de mange komplekse nuancer, som denne hårfarve har at byde på. Farvens bløde og samtidigt lette varme giver et udtryk af naturlig elegance og femininitet. Det er svært at tage øjnene væk fra mørkeblondt hår, specielt hvis frisuren giver det mulighed for at bevæge sig frit, og striber er med til at give det yderligere tekstur. Mørkeblondt hår formår virkelig at indramme dit ansigt, uden at det virker hårdt eller kommer til at overdøve dit ansigt og din makeup.

Sådan farver du dit hår mørkeblondt

© Getty Images

Skuespillerinden Kate Bosworth farver sit hår i en kølig, mørkeblond tone. De lyse striber giver farven mere dybde og gør den endnu mere spændende med interessante lysreflekser

Din naturlige hårfarve skal være et sted mellem lysblond og mellembrun, hvis du vil bruge permanente eller semi-permanente farveprodukter til at opnå det ønskede mørkblonde look. Kast et grundigt blik på din naturlige hårfarve, inden du beslutter dig for en kølig eller varm mørkeblond tone.

Forsigtig: Du har måske tidligere farvet dit hår blondt eller fået lavet lyse striber. Disse farvebehandlinger involverer blegning, der trækker det naturligt røde pigment ud af dit hår. Det kan medføre, at det mørkeblonde farveprodukt måske ikke giver præcist det resultat, du havde forventet.

Når du har farvet dit hår mørkeblondt, kan du også give det nogle lyse striber, ligesom Kate Bosworth har gjort.

Sådan plejer du mørkeblondt hår

Kun sundt og velplejet hår med et helt glat og intakt ydre skællag vil vise hårfarvens fulde format. De pigmenter, der bestemmer vores hårfarve, befinder sig dybt inde i hårskaftet. Når hårskaftet er dækket af et fast og ensartet skællag, vil hårfarvens skønhed virkelig skinne igennem. Det er her, at shampoo til farvebeskyttelse kommer ind i billedet. Ud over at fungere som conditioner beskytter det også din hårfarves fulde intensitet og skønhed.

Makeuptips til kvinder med mørkeblondt hår

Mørkeblond er en afdæmpet farve med et naturligt look. En sparsom makeup i nude-farver vil fremme dette naturligt smukke udseende. Lys ansigtshud kombineret med køligt, mørkeblondt hår ser helt fantastisk ud med en smule rosa blush. Varmt, mørkeblondt hår passer sammen med bronzefarvet blush på lys hud.

Styling og attitude kan være med til at give en person med mørkeblondt hår et mere modigt og særpræget udtryk. Makeupvalg er også med til at afgøre, om du får et feminint eller mere frækt look. Neutrale farver er det, der fungerer bedst sammen med mørkeblondt hår. Stærke farver harmonerer ganske enkelt ikke med det mørkeblonde hårs afdæmpede toner.

Guld, okker og brun er de ideelle makeupfarver til kvinder med mørkeblondt hår med varme toner. Både håret og ansigtsfarven vil få en varm glød. De mere kølige, sølvagtige makeupfarver passer godt sammen med det mørkeblonde hår med kølige toner.