Hårfarve | Blond hårfarve

Nordisk blondt hår er meget populært

Letheden ved blondt hår virker til altid at være associeret med bekymringsfrie sommerdage og sjov på stranden. Elin Kling anser den svenske udgave af blondt hår som den mest appellerende af de mange forskellige blonde nuancer. Hun bruger Malin Akerman som eksempel. Vi viser styles for alle variationer af den eftertragtede, lyse hårfarve inklusiv den nye skandinaviske blonde.

Blondt hår kommer i mange nuancer. Den svenske skuespillerinde, Malin Akerman, ser godt ud med den lyse og perfekte tone af skandinavisk blondt hår.

Den skandinaviske udgave af blondt hår

Lyst blondt hår

Den svenske blogger, Elin Kling, og Mena Suvari har hang til den skandinaviske version af blondt hår.

Elin Kling synes, at simpelheden i hendes minimalistiske stil passer til hendes udseende og personlighed. Hendes lyse, blonde hår passer perfekt til hendes afslappede stil. Hun farver sit hår i den nye, skandinaviske tone af blond. Elin er den ideelle repræsentation af den beundrede, svenske kvinde med lyst, blondt hår.

Skuespilleren, Mena Suvari’s, nuværende hårfarve er i den lyse ende af den blonde skala. Den afviger diskret fra hendes tidligere solskinsblonde hårfarve. Den svenske version af blondt hår kræver den rette hårpigment i den blålige ende af den blonde skala. Men bare rolig! Dit hår vil ikke blive blåt. De kolde, blå pigmenter kompenserer blot for de gullige pigmenter i solskinsblondt hår for at skabe den lyse, blonde version.

Silver shampoo hjælper med at vedligeholde den lyse tone af nordisk blondt hår. Silver shampoo skubber også det blonde hår i retning af at komme tættere på den eftertragtede lyse blond.

Lyst, blondt hår kommer i mange variationer

Lyst blondt hår

Kate Hudson’s blonde hår er livligt med et gyldent skær, mens Amanda Seyfried foretrækker karamelfarvet, lyst hår.

Der er bestemt ikke mangel på antallet af forskellige blonde nuancer, som spænder helt fra platin til gylden og karamelfarvet blond. Kate Hudsons honningblonde hår understreger hendes varme og livlighed. Farven afviger kun en lille smule fra den traditionelle nordiske blonde. Varme, blonde toner dominerer håret og kan indeholde et hint af et rødligt skær.

Ved at mikse et par mørkere nuancer i dit blonde hår kan du vise din cool og frække side. Amanda Seyfried har uden tvivl styr på at farve sit hår. Indtil nu har hun haft både rødt hår, mørkeblondt og platinblond. Nu læner hun sig mere op imod en lys, karamelfarvet blond.