Styling | Page frisurer

Pagehår – Cool, elegant perfektion

Er det her nogensinde sket for dig? Frisøren overtalte dig til et frisureeventyr, og nu kan du næsten ikke kende dig selv i spejlet? Det nye look skulle have været sååå cool. Det var aldrig sket med en frisure-klassiker!

Pagehår, Sunrise Coigney

Sådan skal pagehår se ud. Præcisionsklippet, helt glat og blankt. Skuespillerinden Sunrise Coigney med det ultimative pagehår.

Det traditionelle pagehår når til hagen og er klippet snorlige og med pandehår. Der er mange varianter. Pagehår kan være skulderlangt eller klippet helt op til næsen og med midter- eller sideskilning. Pagehårsklipning passer til alle hårtyper, og den ser fantastisk ud i enhver hårfarve. Det vigtigste ved pagehårsfrisuren er glat, blankt hår, der falder lige ned. Glat hår, der styles med en stor rundbørste, fungerer bedst til pagehår. Mens du føntørrer håret, så børst det lok for lok, først indad og så udefter. Det får håret til at falde ekstra smukt. Brug et glattejern og anti-frizz spray, hvis dit hår er naturligt bølget eller krøllet. Det giver dit hår det ægte, glatte pagehårspræg. Vigtigt tip: Jo rundere dit ansigt er, jo længere bør dit pagehår være.