Hårfarve | Blond hår

Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

Selvom vi ofte taler om at 'farve hår', når man skifter til blondt hår, er det faktisk ikke helt korrekt. Blegeprodukter indeholder ikke farve, men blegemidler, som fx hydrogenperoxid. Uanset om du selv bleger håret eller går til frisøren, fjerner produkterne hårets naturlig pigment og lysner derved håret under blegeprocessen. I løbet af denne proces skifter håret farve – fra dets naturlige farve til blondt, gennem adskillige røde, orange og gule stadier.

1. Tag dig god tid, når du bleger dit hår.

Følg altid den foreskrevne eksponeringstid ved farvning – især når du vil lysne dit hår. Blegeprodukter farver ikke dit hår, men fjerner hårets naturlig pigment. Først fjernes den mørke farve, derefter de rødlige. Man kan tydeligt se det på håret: fx skifter håret fra brunt til rødt, orange og gult under blegningen, før håret til sidst får en flot lysblond farve.

 

Så hold løbende øje med håret under blegningen. Er dit hår stadig rødt, orange eller gult? Ingen grund til panik. Bare vent lidt længere, indtil du får den ønskede farve.

 

2. Sølvshampoo er din ven.

null

Sølvshampoo er den bedste og mildeste kur mod orange eller gulligt skær. Produktet indeholder blå/lilla pigment, der neutraliserer den uønskede misfarvning. Lad shampooen sidde i et par minutter, så får du det bedste resultat.

 

Korrekt pleje er afgørende for at sikre, at din nye hårfarve forbliver smuk og strålende i lang tid. Vi anbefaler, at du vælger hårplejeserier, der er specialudviklet til farvet hår. Produkterne sikrer en sund hårstruktur med masser af glans.

 

null

 

Pleje mellem behandlinger:

 

Korrekt pleje er afgørende for at sikre, at din nye hårfarve forbliver smuk og strålende i lang tid. Vi anbefaler, at du vælger hårplejeserier, der er specialudviklet til farvet hår. Produkterne sikrer en sund hårstruktur med masser af glans.

3. Hvis sølvshampoo er ikke nok, så brug en toningsfarve.

 

 

 

I modsætning til de permanente produkter (niveau 3), som trænger ind i hårstråene, trænger toningsfarver (niveau 1) kun ind i hårets yderste lag. Toningsfarver indeholder ikke oxidationsmidler, og kan vaskes helt ud af håret efter ca. 15 vaske.

 

 

 

 

 

 

 

Schwarzkopfs hårfarver er bygget op efter et nummersystem, der indikerer, hvilken farve man kan opnå med produktet.

 

Hvis sølvshampoo ikke er nok, så prøv med PureColors Pearl Blonde 10.21 med sølv- og askeblonde undertoner, eller LIVE 098 Steel Silver (alene eller med balsam for at få en flot 'pasteleffekt') for at få en blank og sølvfarvet effekt.

null

 

 

Har du spørgsmål, så kontakt os!


Du er velkommen til at kontakte vores kundeservicemedarbejdere, der sidder parat til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter til dit hår.

Opdag: