Hårfarve | Blond hår

Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

Blond hår består bogstavelig talt af uendelige nuancer, og mange kvinder foretrækker mere oplagte toner som platin, champagne og gylden. Dirty blonde, også kaldet mørkeblond eller måske ikke så flatterende ‘leverpostejfarvet’, er blevet overset i mange år. Men nu er den blevet populær igen, og det kan vi godt forstå! Farven, man engang holdt sig langt væk fra, kan nu ses på catwalken og på trendsættende berømtheder fra hele verden – bl.a. Gigi Hadid, Jennifer Aniston og Cara Delevingne. Velkommen til den hotteste nye blonde farve. 

Hvad er det, der er så fedt ved mørkeblond?

null

Blond-møder-brun farven består af et bredt farvespektrum lige fra honning til sand og mørk ask og giver en naturlig og smuk tone, der er utrolig alsidig og passer til rigtig mange forskellige hudtoner. Det er et godt look at gå efter, hvis man bare lige vil lysne eller pifte sin hårfarve lidt op men ikke har lyst til den helt store blondering – og så er det heller ikke så hårdt ved håret som mange af de mere opsigtsvækkende blonde nuancer. Desuden er farven nem at holde ved lige – det er nemlig ikke nødvendigt at få farvet udgroning særlig tit på grund af de mere diskrete farvekontraster.

Sådan får du det mørkeblonde look

Tricket er, i stedet for en helt ensfarvet nuance, at skabe den bedste mørkeblonde tone med flere forskellige lysere og mørkere nuancer. Uanset om du har mørkere hår, som du gerne vil lysne lidt, eller blond hår som du gerne vil skabe mere spil i, så kan du bruge lysner eller highlights til at skabe præcis den farve, du gerne vil have. 

 

  1. TIP: Jo mørkere din egen hårfarve er, jo mere skal der arbejdes med farven. Sørg for at bruge en god conditioner, der er specielt lavet til farvet eller bleget hår.
  2. TIP: Brug en lilla shampoo for at undgå gult skær og få den mørkeblonde farve til at se naturlig ud. 

Få looket

null

Schwarzkopf BLONDE består af en række produkter, der hjælper dig med at få den perfekte mørkeblonde, når du farver hår derhjemme. Blonde L1 Intensive Lightener indeholder en unik formel, der lysner håret helt uden brug af ammoniak og giver en naturlig farve, som er utrolig velegnet til at skabe mørkeblonde nuancer i mellemblond og lysebrunt hår. Blonde M1 Super Highlights indeholder en hætte til striber og applikatorbørste, så du kan opnå mere kreative resultater og lave striber i håret for at få et mere nuanceret look. Gå ind på vores produktside og læs mere om de forventede farveresultater alt efter din hårfarve.

Opdag: