Hårfarve | Blond hår

Strandblond sommerhår for alle

En måned med sol og saltvand giver det mest fantastiske blonde sommerhår. Vi vil gerne hjælpe dig, hvis ikke lige du kan se frem til en måned på stranden i år, men alligevel gerne vil være en del af den hotte strandblonde trend. Her kan du finde alle de bedste tips og tricks. 

Sol og saltvand påvirker dit hår, uanset om det er sort, brunt, mørkblondt eller lysblondt. Afhængigt af dit hårs farve, forfatning og struktur, kan sol og hav danne lyse highlights eller gøre alt dit hår helt blondt. Men sol og hav er ikke længere den eneste måde, man kan indfange sommeren i sit hår. Her kan du se, hvordan man laver den hotte sommerstil. 

Blondering: Strandblondt look til brunetter

Afpigmentering giver det magiske ”sommerhår”. UV-stråler i sollyset nedbryder farvepigmentet i dit hår, og saltvandet fremhæver den blegende effekt. En blondering gør virkningen af sommersolen efter. Hvis du lysner dit hår derhjemme, vil det gøre mørkebrunt og sort hår to-tre nuancer lysere. Lysebrunt eller mellembrunt hår bliver op til otte nuancer lysere. Sørg for at overholde de tidsintervaller, der er angivet, så du ikke får panikvækkende overraskelser.

Strandblond: Highlights til de mørke- og mellemblonde

Lyse striber er flotte, og de er helt typiske for solens magiske effekt på vores hår. Striber er den perfekte løsning til mellem- og mørkblonde, som gerne vil indfange solens fantastiske effekter, men som ikke har lyst til at lysne alt deres hår. Hvis du anskaffer dig en af de særlige stribe-kits, kan du skabe solens effekt derhjemme. Brug en børste eller en hårfarvningspensel til at påføre farvestoffet i dine hårlokker. Striberne bliver op til seks nuancer lysere, afhængigt af hårproduktet og din hårfarve.  

Strandblond: Solspray for blonde

Er du fra naturens side velsignet med lyst hår? Hvis du er, er du kun ét skridt væk fra det strandblonde drømmelook. Du kan nøjes med at bruge blonderingspray (spray med blegende effekt), der kan give dit hår nogle sommer-highlights. Brug blonderingssprayen eller væsken på et par af dine hårlokker eller på hele dit hår. Hver påføring vil lysne dit hår med cirka en kvart nuance.  

Strandblond: Pastel lysrefleksion i dit hår

Pastel hårfarve er kodeordet, når man vil være fashionabel strandblondine. Lyst blondt hår og diskrete pasteltoner spiller sammen og giver en spændende effekt. Du kan opnå looket ved at bruge farvebehandlinger, som får dit hår til at reflektere lys i pastelfarver (pastel luminaire). Denne effekt ser særligt godt ud i lysblondt og mørkblondt hår.