Hårfarve | Blond hårfarve

Lyse striber til mellemblondt hår

Striber eller lysere spidser, der giver et tofarvet look, fremhæver det mellemblonde hårs struktur og skønhed. Kombinationen af karamelfarvet og lysblondt hår skaber et særligt smukt og naturligt udseende. Vi viser, hvordan du styler mellemblondt hår og tilføjer lyse detaljer.

Mellemblondt hår har gjort sit indtog i modeverdenen næsten helt ubemærket. Traditionelt set er alt, der betegnes som værende "midt imellem" noget andet, i fare for at gå tabt i mængden og blive opfattet som ordinært. Dette gælder dog på ingen måde mellemblondt hår, som byder på utallige muligheder og variationer i forhold til reflekser og strukturer. Lysere striber i mellemblondt hår giver et helt særligt udtryk. Andre variationer inkluderer farvning i to nuancer med lysere spidser. Lyse reflekser i honningblondt eller karamelfarvet hår fremhæver det mellemblonde hårs glans på en kreativ måde.

Mellemblondt hår, der får lov til at bevæge sig frit, lader virkelig den gyldne glans og de skiftende hårnuancer komme til udtryk. De nye og enkle frisurer er derfor det perfekte valg, hvis du har mellemblondt hår. Hårfarven giver desuden korte frisurer, pagehår, bølget hår og opsatte frisurer endnu mere stil.

Stylingen af Kate Maras mellemblonde lange page

Den lange page er en af de mest populære frisurer lige nu, fordi den klæder mange kvinder utrolig godt. Kate Mara (se billedet ovenfor) har farvet sit bølgede hår mellemblondt med lysere spidser. Det lidt mørkere hår ved rødderne og den løsthængende frisure giver hendes page et moderne præg.

Styling:

1. Anvend saltspray i dit fugtige hår. Føntør herefter dit hår med hovedet nedad. Vi anbefaler, at du bruger diffuser-hovedet til din føntørrer for at opnå det bedst mulige resultat.

2. Tag enkelte hårlokker, og hold dem fast mellem glattejernets plader – følg hårlokken, så du starter oppefra. Drej glattejernet en hel omgang på det sted, hvor du ønsker at lave en bølge. Brug herefter en smule kraft til at trække hårlokken igennem glattejernet ned mod spidsen. Dette giver lokkerne en smuk S-form. 

3. Anvend hårspray for ekstra hold.

I vores fotogalleri viser vi eksempler på smukt mellemblondt hår stylet i trendy frisurer, og vi giver også vejledning til stylingen.  

Galleri: Stjerner med mellemblondt hår