Hårfarve | Eksotiske hårfarver

Alle regnbuens farver i dit hår

Nutidens stjerner har virkelig fået øjnene op for pangfarver, pastelfarver og grålige toner til håret. De sidste nye hårfarvetrends omfatter hele paletten med pangfarver, hvor kun fantasien sætter grænser for de forskellige hårfarvekombinationer. Rødt og hot pink hår kombineres med lilla hårlokker, og der skabes overgange mellem grønt og blondt hår, som også har små strejf af violet. Lad os være din guide, når du begiver dig ud i hårfarvningens fagre, nye verden.

Blokfarver i alle regnbuens toner og nuancer er den helt store trend blandt berømtheder som sanger og skuespillerinde Lily Allen og modellen Chloe Nørgaard. Farvekombinationer giver masser af muligheder for at være kreativ og skabe opmærksomhed, når de vælges med en vis kunstnerisk sans. Nu har du chancen for at farve dit hår med blokfarver i dine favoritnuancer.

Alle regnbuens farver til dit hår: Lily Allen

"Sæt en smule kulør på tilværelsen." Du kan skabe et mere kreativt og løssluppet image ved at farve dit hår i regnbuefarver. Lily Allen er helt sikkert tilhænger af ovenstående leveregel. Hun elsker at skabe iøjnefaldende hårfarvekombinationer. På vores billede skal hendes hår illustrere farverne fra en solnedgang med bløde overgange fra mørk lilla til pink og rød til stærk orange. Det skulderlange hår er med til at gøre denne stil endnu mere skarp.

Alle regnbuens farver til dit hår: Chloe Nørgaard

Farverigt hår

Alle farver er tilladt, når Chloe Nørgaard går i gang med at finde på nye farvekombinationer til sit hår, der sjældent har den samme farve ret længe ad gangen.

Man skulle næsten tro, at trenden med at bruge alle regnbuens farver i håret udelukkende er opstået for Chloe Nørgaards skyld. Ingen andre ændrer sin hårfarve så ofte som den dansk-amerikanske model Chloe Nørgaard, og der går som regel ikke mere end nogle få dage, og allerhøjest nogle få uger, før hun har skiftet de gamle regnbuefarver ud med nye. Ekstravagante frisurer og hårfarver er hendes varemærke. Næsten hver eneste dag dukker hun op med nye hårfarvekombinationer, både privat og i forbindelse med sit job som model.

Til Elle Style Awards 2014 havde Chloe Nørgaard (til venstre) farvet sit hår i forskellige pastel hårfarver. Hun havde kombineret violette og lyseblå spidser med enkelte hårlokker i grønne og pink nuancer. Håret tæt på rødderne viser hendes naturlige brune hårfarve. Det bølgede hår er med til at gøre stylingen ekstra cool.

Chloe Nørgaard dukkede op til Belvedere Party (i midten) med håret farvet i gulblonde nuancer tæt på rødderne og en overgang til nærmest selvlysende hot pink tæt ved ørerne. Farvekombinationen fremhæves med enkelte hårlokker i lilla nuancer. Hendes 80'er-frisure bragte desuden den ekstravagante stil op på et helt nyt niveau. Chloe Nørgaards hårfarvekombinationer kan meget vel være med til at skabe en helt ny trend inden for hårfarvning.

Nyt show, ny hårfarvekombination! I forbindelse med Whistles Show mødte Chloe Nørgaard op i rendyrket grunge-stil med midterskilning og håret farvet i neongrønne nuancer (til højre). I spidserne af håret falmer intensiteten af den grønne hårfarve og går nærmest over i blondt. 

Alle regnbuens farver til dit hår: De bedste frisurer til fantasifuld hårfarvning

Langt hår (pagehår eller længere) giver dig et utal af muligheder for at bruge regnbuefarver i dit hår og vise dine nye yndlingsfarvekombinationer frem. 

Blokfarver er i sig selv et ekstravagant stylingvalg. Kombineret med den helt rigtige frisure giver de dig mulighed for at skabe en stil, der er både moderne, kunstnerisk og helt din egen.  Løsthængende hår med en helt lige midterskilning gør farvestrålende hår ekstra cool.  Stærke farver og glat hår giver ofte et ungdommeligt udseende. Bølget hår har sin helt egen unikke charme i kombination med sofistikeret eller ekstravagant hårfarvning.

Udgroningen ved hårrødderne kan gøres til en del af din farvekombination. Sande kunstnere inden for hårfarvning kan vælge imellem utallige kombinationer og stilarter, lige fra diskrete farvespil med forskellige nuancer og elegante farveovergange til frække og vilde blokfarver.  Brug sideredt hår, midter- og sideskilninger samt forskellige former for pandehår i kombination med dit farvevalg.

Alle regnbuens farver til dit hår: Sådan plejer du farvebehandlet hår

Ordentlig farvebeskyttelse er altafgørende, hvis du gerne vil opnå en tydelig og vedvarende farveeffekt. Moderne hårplejeprodukter til farvebehandlet hår sikrer, at håret bevarer sin glansfulde skønhed og stadig holder efter mange hårvaske. Optimal pleje af farvebehandlet hår bevarer hårets elasticitet og glans.