Hårfarve | Frisure og hårfarvetrends

Styling af sort hår

Skuespillerinden Jessica Paré (som du helt sikkert kender fra serien Mad Men) og modellen Edie Campbell viser smukke frisurer til kvinder med sort hår. Jessica Parés elegante frisure er afsindig smuk, men måske er du mere til Edie Campbells frække look. Vi viser smukke frisurer til kvinder med sort hår og giver gode stylingtips.

Den sorte hårfarve kan være særdeles iøjnefaldende. Det kan nemt styles til at give udtryk for en kvindes stil og temperament. Skuespillerinden Jessica Paré forstår virkelig, hvordan man bærer elegante frisurer til perfektion, mens Edie Campbell ser ud til at være med på den værste med sit frække mørke hår.

Jessica Paré med sort hår

Styling af sort hår

Fra venstre mod højre: Jessica Paré med knold, bølget og lang page, glat frisure og kort, rundet pandehår.

Skuespillerinden Jessica Paré er allermest kendt fra den særdeles succesrige, amerikanske TV-serie Mad Men. Hendes skønhed og stil er meget iøjnefaldende, og det gælder naturligvis også stylingen af hendes sorte hår. Som det må forventes af en sand kunstner, tager hun alle virkemidler i brug for at fremhæve sine mange (og bedste) facetter ved at ændre hår og makeup.

Jessica Paré er canadier. Det sorte hår indrammer hendes lyse og friske ansigtsfarve. Hun opnår et virkelig stilfuldt udseende med en stor knold, får et mere sporty look med en høj hestehale, ser sexet ud med glat hår og elegant med glamourbølger, hvis hun da ikke vælger en mere moderne stil med løsthængende, bølget hår eller en lang page. Jessicas hår skifter mellem at være langt og halvlangt, og hun kan finde på at dele det i midten, i siden, helt lige eller skævt. Som Don Drapers kone i Mad Men så vi hende med helt lige, kortklippet pandehår. Hun foretrækker dog at frisere håret væk fra panden eller til den ene side. Hendes læber er som regel helt røde for at skabe en smuk kontrast til hendes mørke hår.

Det kan vi lide ved Jessica Parés frisurer: Jessicas hårstyling er aldrig kedelig. Hun ved, hvordan hun fanger vores blik med sin stil, alsidighed, sit sorte hår og sine mange forskellige frisurer.

Edie Campbell og hendes sorte hår

Styling af sort hår

Edie Campbell er her vist med tre forskellige frisurer, der alle er meget afslappede. Fra venstre mod højre ses hun med håret friseret helt tilbage, langt pandehår, der delvist dækker hendes øjne, og midterskilning.

Årets model 2013, Edie Campbell, har farvet sit hår sort. Kontrasten til hendes lyse hud er virkelig smuk. Uanset hvilket outfit eller hvilken frisure hun vælger, vil stilen helt sikkert være afslappet. Attitude er det allervigtigste for denne model. Det er med til at give hendes som regel løsthængende frisurer et helt særligt udtryk, der passer perfekt til hendes meget afslappede outfits. For hende betyder det ikke noget, hvis nogle enkelte hårlokker smutter uden for de meget lidt strukturerede frisurer, eller hvis skilningen ikke er snorlige. Hun har en forkærlighed for den mere ukonventionelle stil, som nogle måske opfatter som en smule rodet. Edie viser den frække side af sort hår med masser af selvtillid. Hendes favoritfrisure i den drengede 1980'er-stil passer perfekt til modellen. Hun lægger helst makeuppen helt på hylden og går ofte med outfits, der ligner afslappet herretøj.

Det kan vi lide ved Edies frisurer: Hun giver det sorte hår et frækt og lidt rebelsk udtryk. Edies sorte hår er moderne og udramatisk. Med vildt pandehår og afslappet styling tager hun det sorte hår til et helt nyt niveau – Edies niveau!