Hårfarve | Hårfarvetrend to toner

Bloggere elsker at dypfarve deres hårspidser

Dypfarvet hår er en trend med potentiale. Farverige hårspidser er en sjov trend, der ikke ser ud til at stoppe foreløbig. Der kommer naturligvis en ny variant til vinter. Ingen farve er for klar, og ingen pastelfarve er for mærkelig. Dypfarvning er det næste logiske skridt efter farverige striber i håret. Bloggerne elsker det – og det gør vi også!

For ikke så længe siden var mørke hårrødder absolut yt! Men så kom stjerner som skuespillerinden Drew Barrymore med sin ombré frisure og smilede ind i kameraet med sit lyse hår og mørke hårrøder. Det var alt, hvad der skulle til for at skabe hårmode. Dypfarvning af hår blev den praktiske løsning på det. Det var ikke længere nødvendigt at farve rødderne om og om igen. Mørkere rødder er bare resultatet af en ferie ved havet, hvor hårspidserne er blevet bleget. Og hvem har ikke lyst til at blive mindet om de ubekymrede feriedage? Surferlooket er let at få ved at blege spidserne i det mørke hår. Det er heller ikke længere noget problem at farve hårrødderne i lyst hår mørkere.

Dybfarv regnbuer ind i dit hår

Fans af dypfarvning er ikke bange for at bruge farve i håret. Trendy bloggere farver ganske enkelt deres hårspidser med nuance af pink, lilla, grøn og mange andre farver. Hår, der er blevet bleget af solen, behøver ikke blive lysnet, før man tilfører farve. 

I sommers var trenden inden for dypfarvning at blande farverne gradvist. Det var ikke moderne at have tydelige grænser mellem farverne. Men det har ændret sig nu. Gå bare i gang og hold dig ikke tilbage! Fade-out effekter kræver ikke længere, at du står på badeværelset i timevis med farver og børster. Om du vælger at farve dit hår med hårde linjer eller med en gradvis overgang er helt op til dig. Bare farv hårspidserne i den moderne, spøgefulde stil.  

Dypfarve: Elle Ribera på sin blogside Opium Poppies (til venstre) og en forbipasserende fotograferet af Katja Hentschel (glamcanyon.com) udforsker den kreative bredde af den nye farvetrend.

Modefotografen Katja Hentschel (der har bloggen glamcanyon opsnuser nye tendenser inden for mode. Hun opdager unge kvinder med turkis dypfarvet hår der, hvor de fleste trends bliver skabt: på gaden. Denne gang var det på en gade i den tyske hovedstad, Berlin. Mellemblondt, skulderlangt hår med turkise spidser op til ørerne passer fint til snøreskoene, mininederdelen i læder og Peter Pan-halskæden. Meget trendy, og meget uskyldigt og kært.

Elle Ribera er under uddannelse som fotograf i New York. På hendes blog Opium Poppies viser hun selv sit trendy, dypfarvede hår. Hun har dyppet det i en pastelfarvet pink. De turkise bånd skaber en interessant kontrast og retrotrøjen fuldender det kunstneriske udtryk: Manga møder 60’erne. 

Juliett Kuczyńska har bloggen Maffashion. Hendes udseende med det dypfarvede hår lyser op på selv den kedeligste vinterdag.

Juliett Kuczyńska får inspiration fra hjemmesider og gaden. Juliett er kunststuderende fra Warszawa. Hun har taget dypfarvetrenden til sig, men går efter en mere blød og naturlig version af stilen. Hendes romantiske billedcollage skaber en interessant baggrund for hendes version af den nye trend. Check den ud på hendes blog Maffashion.