Hårfarve | Trendy hårfarve brun

Hårfarveskift fra blond til brun

Laura Haddock og Elisabeth Moss kan lide at eksperimentere med deres hårfarver, som kan skifte fra blond til brun og tilbage igen. Hårfarve har en relativ stor indflydelse på en persons fremtræden. Påvirkningen kan variere fra person til person alt efter individuelle karaktertræk.

“Blond eller brun. Jeg elsker alle kvinder”, siger Robert Stolz i teksten til en af hans populære sange. Alle hårfarver er smukke, så længe de passer til personen. Der er ingen grund til ikke at elske forskellige hårfarver.

Vi har set Laura Haddock og Elisabeth Moss ændre deres hårfarver fra blond til mørkebrun og tilbage. Disse to stjerner er gode eksempler på, hvor forskellig indflydelse hårfarver kan have på personers image.

Hårfarveskift fra blond til brun: Laura Haddock

Den britiske skuespillerinde, Laura Haddock, (se billeder ovenover) bliver ved med at skifte hendes hårfarve fra blond til brun. Hendes image virker desuden til at skifte sammen med hårfarven. Mange associerer lyst, bølget hår og den afslappede midterskilning med sommer, sol og strand. Blondt hår er ofte også anset som særligt dragende. På den anden side ser hun ærbar og romantisk ud med det brune hår.

Hårfarveskift fra blond til brun: Elisabeth Moss

Hårfarveskift fra blond til brun

Elisabeth Moss

Skuespillerinde, Elisabeth Moss, (‘Mad Men’) ser skøn ud uanset om hendes hår er blondt eller brunt. Den mørkere hårfarve får hende til at se moden ud, hvorimod det lyse hår bidrager til et mere blødt look og fremhæver den sprudlende side af hendes person. Ligesom en lys ramme omkring et billede, så er skillelinjen mellem blondt hår og ansigt blødere og ikke ligeså skarp som ved mørkt hår.

Blondt eller brunt: Samme hårfave, forskellige styles

Laura Haddock holder hendes lyse hår langt og flagrende, mens Elisabeth Moss’ blonde hår er kort. Betydningen for det samlede look er tydeligt. Langt og bølget hår givet et blødt og feminint look. I stedet bidrager kort hår ofte til et yngre og mere kækt look.

Forskellige frisurer har også en virkning på brunt hår. Laura Haddock’s lange, løst opsatte brune hår giver et sensuelt look. Elisabeth Moss ser stilfuld ud med hendes korte, brune bob med asymmetriske længder.

Konklusionen er, at længden på dit hår samt frisure har indflydelse på dit valg af hårfarve. Dermed har man endnu en mulighed for at påvirke den valgte hårfarves indflydelse på ens look.