Highlights | Tutorials

Få de perfekte naturlige bølger i håret

Denne sæson går vi fra veldefinerede krøller til mere naturlige krøller. Dog er bølger stadigvæk moderne og hjælper med at definere smukke balayage og babylights i dit hår. Her kommer et par tips til, hvordan du kan opnå løse naturlige bølger derhjemme.

1. Beach waves

null

Vi ved alle, hvad saltvand kan gøre ved vores hår – nemlig underværker! Men hvorfor ikke bare have det look hver dag? Specielt i sommerperioden. Med de rette stylingprodukter, er beach waves meget let at opnå derhjemme.

 

1. Vask dit hår og sørg for at creme det ind med en speciel maske eller balsam, så det føles friskt og sundt.

Tip: GLISS Supreme Length serien er helt uimodeståelig god til alle de langhårede og bekæmper tørt hår. Don’t cut – Choose repair.

 

2. Når håret er tørt, påfør da Fresh it Up Texturizing dry shampoo i håret.

Tip: Hvis dit hår har brug for mere hjælp til at skabe bølger, anbefales det at flette det før du går i seng.

 

3. Kram forsigtigt dit hår med dine hænder for at opnå den tekstur og volume, som du ønsker.
 

2. Messy glam

null

Hvis det afslappede og bølgede look ikke er din kop te, så vil du måske kunne lide messy glam looket – perfekt til kontoret, skolen og byturen. Her er der 3 simple trin, til hvordan du opnår dette look.

 

1. Spray håret med Guardian Angel heat protecting spray, for at sikre håret mod skader fra varmebehandling.

 

2. Del håret op i sektioner, og krøl håret med et krøllejern. Hemmeligheden bag messy glam er at krølle håret i forskellige størrelser, i forskellige retninger, for at opnå et naturligt look.

 

3. Slut af med at spraye håret med 2 Sexy Volumising Hairspray for at beholde fylden i krøllerne og samt en mere glamourøs følelse.

Tip: spray Fresh it up Volumizing dry shampoo på dine krøller for at opnå et mere naturligt look.
 

3. Loosen up

beology-waves

Har du allerede tætte krøller? Eller blev dine krøller måske alt for små og tætte? her kommer der et par simple tips til, hvordan du får løse smukke krøller.


1. Pump en lille mængde GLISS Daily-Oil Elixir, med Argan olie og E-vitamin på dine håndflader og varm det godt op. Massér det ind i håndklædettørt hår. Men brug ikke for meget, da en lille dråbe rækker langt.

 

2. Ønsker du, at dine krøller skal have en bedre definition, så giv dit hår en hurtig omgang med føntørreren.

 

3. Hvis dit slut resultat er lidt kruset, så kan du med fordel bruge Beology Smoothing bi-serum for at tæmme krusen og skabe et elegant look.
 

Opdag: