Highlights | Tutorials

Gør-det-selv babylights

En trend, der virkelig får os til at se unge ud: babylights! De fine striber har med god grund fortjent sit navn. Det minder os om vores unge dage, da vi løb rundt i haven, ude i det fri og uden forpligtelser. En god bivirking: lysnet, sol-kysset hår, som fanger denne skønne følelse. Nu kan vi generobre de naturlige striber på hvilket somhelst tidspunkt!

 

How to guide:

1. Farvevalg

For at opnå det mest naturlige farveresultat, kan hår totterne foran og i enderne blive farvet med højst to toner lysere end din base farve. Hvis kontrasten er for stor, vil resultatet ligne en to-tonet farve eller ombre hår.

 

TIP: det er bedre at farve i stadier, for at opnå den perfekte babylight look. På denne måde risikerer du ikke, at dit hår bliver for lyst. Good to know: Giv håret 4 uger mellem hver farvebehandling.

2. Teknik

Hvis du førhen skulle været vant til at bruge forskellige værktøjer til at opnå highlights, så gælder det ikke længere for babylights. Blonde Striber indeholder alt hvad du skal bruge; Easy applikator eller pensel, samt en blandeskål. Derudover indeholder de fleste pakker en hætte samt fin pensel, hvilket gør det enkelt at opnå supertynde highlights

3. Påførelse

Lysning af striber kræver ofte varme for at styrke farveeffekten. Det gælder ikke babylights. Med Blonde kræves der ikke folie eller varmebehandling, resultatet er fint og diskret – bare husk at starte fra spidserne og arbejd hen i mod hårbunden. Hovedbunden afgiver varme og derfor vil blegningprocessen gå hurtigere end resten af håret.

Så er det i gang med at få skabt et solkysset look med smukke babylights.

Opdag: