Highlights

Ny Natural & Easy

Ny Natural & Easy! Uanset om du vil eksperimentere med nye farver, der er meget anderledes end din naturlige hårfarve, eller du vil have en farve, der kommer så tæt på din naturlige hårfarve som muligt, så sikrer Natural & Easy et ultimativt resultat og tilbyder 100 % dækning af grå hår, samtidig med at dit hår får pleje og beskyttelse. Hemmeligheden ved smukt og naturligt hår ligger i de 3 forblandede harmoniske farvetoner, der sikrer, at farven får et flot naturligt spil og reflekser, som holder længere og giver et mere naturligt look. Vores mission er at sørge for, at ingredienserne i vores farveprodukter og dit farveresultat er så naturligt som muligt. Derfor lancerer vi nu en ny Natural & Easy med endnu større fokus på naturlige produkter og mere bæredygtig emballage med større omtanke for miljøet. Fordi vi mener, at det naturlige er en livsstil. 

Opdateret og opgraderet

Så, hvad er nyt? Altså vi har skærpet vores fokus på beskyttelse – både med hensyn til dit hår og miljøet. I vores stræben efter øget gennemsigtighed og naturlige ingredienser har vi brugt lavendelvand fra Frankrig til vores plejende farvecreme, og vores conditioner indeholder olivenolie, som efterlader håret ultra blødt og naturligt glansfuldt. Vi kan også byde velkommen til et ny medlem af farvefamilien: 520 Orchid Extra Light Blonde – en intens gyldenblond nuance. 

Et boost til din hårpleje

null

Det betyder, at vores permanente farver nu indeholder helt op til 93 %* ingredienser af naturlig oprindelse, mens vores plejende conditioner er sammensat af 97 %** naturlige ingredienser – idet et produkt, der primært er fremstillet af naturlige ingredienser, giver et mere intens, holdbart og levende farveresultat. Færre kemikalier betyder mindre skade på dit hår og mere tillid til de valg, du har truffet.

 

 

*Inklusiv vand, og % afhængigt af nuance

** Inklusiv vand 

Ansvarlighed hele vejen rundt

Du vil også se, at vores emballage kommer i et nyt, smart design, og, endnu vigtigere, er blevet endnu mere bæredygtig. Vi har begrænset vores miljøpåvirkning ved at anvende FSC-certificeret papir til vores æsker og genbrugsmaterialer til vores tuber af aluminium og brugsanvisning. Vi har tilføjet et ‘Be Smarter Recycle’-logo til vores produkter for at tilskynde vores kunder til at huske på at genanvende, og vores opdaterede brugsanvisning indeholder vigtig information om bortskaffelse og genanvendelse af alle bestanddele af vores Natural & Easy-produkt. Alt sammen med det formål at begrænse ressourcespild og slutte ringen så vidt muligt. 

Pleje til dit hår, omtanke for miløet

Uanset hvilken hårtype du har, eller hvilken hårfarve du ønsker, det væres sig kastaniebrun eller dyb rød eller varm blond, så kan du være sikker på, at Natural & Easy giver dig en holdbar farve med naturligt spil og masser af glans i håret. Vores nye produkter giver også endnu mere pleje, som dit hår vil elske dig for  – og det samme vil miljøet! 

Farv håret derhjemme, med Natural & Easy fra Schwarzkopf

Opdag: