Highlights

Nyt look - samme perfekte hold

Taft er synonymt med gode produkter med stærkt hold i længere tid, så du kan style dit hår i frisurer, der holder.  Taft er et progressivt brand, der er på forkant og tilpasser sig fremtidige tendenser. Derfor opdateres produktsortimentet for at følge med strømningerne i markedet og imødekomme kundernes behov. Lige nu relanceres Taft med et nyt flot look men med samme stærke hold og perfekte resultater, som du kender. Nyt look – samme perfekte hold.

 

Det er mere end 60 år siden, at Taft introducerede hårsprayen på de første skønhedssaloner i Europa, og hverken det ultra stærke hold på markedet eller håret er mindsket siden da. Taft er blevet kendt som et førende brand inden for innovative og pålidelige stylingprodukter og har et bredt produktsortiment, der omfatter både hårspray, mousse, voks, gelé og meget mere. Produkterne, der er udviklet for at imødekomme en række forskellige og specifikke behov, giver forskellige grader af hold og styrke, afhængig af dine hårstylingbehov.

En moderne makeover

null

Nyt look – samme perfekte hold. Det nye design er konstrueret som et 'tårn' i cirkler, der gør det tydeligt og nemt for at dig at se, hvor meget hold produktet giver, og hvilket produkt der passer bedst til dig. Når du i dag skal finde ud af, hvor meget hold du har brug for i produktserierne Volume, Ultra, Pure, Power, Ultimate og Irresistible Power, angiver de runde cirkler, hvilket produkt du bør vælge.

 

Derudover er de fleste ingredienser nu veganske, og vores mousseprodukter plejer håret endnu bedre. Der er også sket noget andet meget vigtigt med vores emballage: nu anvender vi genanvendt plast, plast fri for carbon black og for altid genanvendelige metalbeholdere, så det også er bedre for miljøet. 

Til ferdag og fest

Uanset om du har brug for en ultra stærk gelé til styling af kort hår, en mousse der giver masser af fylde og volumen eller en effektiv hårspray til holde styr på lokkerne, så kan du stole på Taft og altid finde præcis det produkt, du har brug for. Taft giver dig mulighed for at gøre salonerne kunsten efter derhjemme, hvilket er hele forskellen mellem en styling, der holder hele aftenen eller falder sammen, før forretten overhovedet er serveret! Føl dig uovervindelig med Taft.

one dam image
Opdag: