Highlights

Oplev Natural & Easy

Natural & Easy fra Schwartzkopf er det åbenlyse valg, uanset om du vil fremhæve din naturlige hårfarve eller eksperimentere med andre farvestærke nuancer. Vi tilbyder en højkvalitetsfarve med op til 100% gråhårsdækning, og som samtidig giver næring og beskyttelse til dit hår. Med et større fokus på naturlige ingredienser og bæredygtig emballage, gør vi vores bedste for både naturen og dit hår.

Kraftful kvalitetsfarve med 100% gråhårsdækning

null

Natural & Easy er naturlig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores mål er at være transparente og bruge naturlige ingredienser med de bedst mulige resultater. Vi bruger fransk lavendelvand i den næringsrige farvecreme, mens efterbehandlingen indeholder olivenolie fra Middelhavet, som gør håret blødt og skinnende.

Et løft for alles bedste

null

Vores permanente hårfarve indeholder op til 93% * naturlige ingredienser, og den plejende efterbehandling op til 97% ** naturlige ingredienser. Det garanterer et overlegent farveresultat, skinnende hår med mindre skade til håret og et sikrere valg for dig. Udover indholdet, er emballagen også blevet udviklet med bæredygtighed som ledestjerne. Vi har reduceret vores påvirkning af miljøet ved at bruge genanvendt aluminium og FSC-certificeret papir til kartonerne.

 

*inklusiv vand, %-grad afhængig af farven.

**inklusiv vand

Farv håret hjemme, med Natural & Easy fra Schwartzkopf

Opdag: