Highlights

Relancering af Blonde

Vi præsenterer en ny version af Skandinaviens nr. 1 blonderingsprodukt – med 50 års ekspertise inden for lysning og blondering af hår! Vores højtydende sortiment kan lysne håret op til 9 niveauer og giver den mest intense blonde nuance uden at gå på kompromis med dit hårs sundhed eller styrke. Vores nye Blonde-produkter giver dig også mulighed for at vælge blandt hele farvepaletten og få din helt egen blonde nuance.

Vi passer på dit hår

At beskytte og pleje dit hår har for os altid haft førsteprioritet – derfor er alle vores produkter specielt udviklet til at styrke og bevare hårets glansfuldhed og tilbyde den pleje, som lysnet hår har brug for. Vores nye sortiment indeholder Anti-Damage Complex – en speciel olieberiget, lysnende teknologi, der reducerer risikoen for knækkede hårstrå med 80 %* – for maksimal styrke og minimal ødelæggelse af håret. 

 

Farveporteføljen indeholder lysnings-, hårfarvnings- og blonderingsprodukter i alle nuancer lige fra diskrete naturlige nuancer til kold platinblond, og den helt nye 10.1 Ashy Blonde – en varm, naturlig tone som supplerer hele farvespektret.  

 

*sammenlignet med ubehandlet hår  

Vores nye look

Vores emballage har også fået en markant makeover – med et helt nyt logo og moderne design, som afspejler det nye niveau inden for hårpleje. Tilgængelig information, tydelige farveangivelser og ny motivation til fremme af genanvendelse er alt sammen en del af vores nye emballagetiltag.  

Blont hår - en livsstil

At være blond er en livsstil, der giver dig mulighed for at eksperimentere med dit udseende og udtrykke dit look på nye måder. Vores Highlights (M1 og M3) farver op til 3-6 nuancer og er utrolig velegnede til lyse striber for at skabe et mere diskret, blended look.  Lysningsfarver (L10.1 og L10.21) er gode til at skabe en naturlig Skandinavisk blond nuance. Schwarzkopf Blonde Lightening Spray S1 er et utrolig godt valg, hvis du vil skabe bløde solgyldne reflekser og give dit hår et sommerligt blond look. Og for dem, der ønsker at gå hele vejen, er der vores lysningsprodukter (L1, L1+. L++ og L101), der giver et cool platinblond look, der passer fantastisk til den vildeste blonde attitude.

Farv håret derhjemme, med Blonde fra Schwarzkopf

Opdag: