one dam image
Highlights

Relancering af ekspertserien til pleje og reparation af håret!

En ny æra inden for hårpleje er begyndt: Den velkendte ekspertserie Gliss fra Schwarzkopf vil blive relanceret i løbet af efteråret 2020. Ingen anden serie plejer og reparerer håret som Gliss. De nye Gliss-formler forener videnskab og naturens underværker: specielt udviklet teknologi til pleje og reparation af håret for hver eneste serie og formel, med op til 96 % naturlige ingredienser*, og nyt design, der bekræfter Gliss’ position som ekspert inden for pleje og reparation af håret. Relanceringen byder på genanvendelig emballage og nyt design. Gør det, du elsker. Gliss reparerer.

 

De nye Gliss-produkter rammer butikkerne i løbet af efteråret 2020.

null
© Schwarzkopf

Se det nye emballagedesign!

Ekspertserien Gliss tilbyder effektive, innovative og skræddersyede hårplejeprodukter for alle behov. I forbindelse med en større brandrelancering kommer Gliss i et helt nyt look og design.

 

Gliss-produkterne og formlerne relanceres med effektive og nye ingredienser, såsom hydrolyseret keratin, aminosyrer, hydrolyseret protein, UV-filtre, Omegaplex og Biotin Complex – som alle er målrettet et specifikt behov. Disse ingredienser er kombineret med essenser fra naturen, såsom blomsternektar, acai bær, pæonblomst, arganolie, paranøddeolie og moringafrø. Disse formler tager Gliss til et nyt og højere niveau inden for hårpleje. Moderne design med nyt logo, ny emballage og elegante linjer afslutter Gliss’ nye look.

Herudover er de nye sorte hætter fremstillet af carbon black-fri materialer, som er fuldt sporbare og kan sorteres ved genvinding. De nye PE-flasker bliver nu fremstillet af 30 % genvundet indhold, og PET-flasker i serien bliver fremstillet af 100 % genvundet materiale. Desuden er alle flasker 100 % genanvendelige, og takket være reduceret brug af metalfolie er genvindingsprocessen blevet forenklet.

one dam image

Alle hårtyper har særlige behov og kræver særlig pleje. Alle pleje- og stylingprodukter i Gliss-serien indeholder et særligt kompleks med aktive ingredienser, der er specielt udviklet til at dække forskellige behov. Der er 6 linjer som dækker de primære behov: Total Repair til tørt og skadet hår, Supreme Length til langt hår, der er tilbøjeligt til at få skader, og til at bekæmpe fedtet hovedbund, Ultimate Oil Elixir til livløst og spaltet hår, Color Protect & Shine til farvet hår, Fiber Therapy til ekstremt skadet hår og Volume & Repair til fladt og tyndt hår.  

 

* inklusiv vand

Opdag: