Styling | Blondt hår

Regn eller sol, blonde stjerner har solskin i deres hår

"Blondiner har det sjovere" er en gammel Rod Stewart sang fra 1978. Den britiske avis, The Sun, bad 3000 kvinder udtale sig om, hvorvidt der var sandhed i den påstand. Og ifølge undersøgelsen fester blondiner mere end brunetter og kvinder med andre hårfarver. Se vores billeder af succesrige lyshårede stjerner og lær mere om, hvordan du kan få fantastisk blondt hår!

“Blondiner først!” Superstjernen Marilyn Monroe var en pioner for mange af nutidens blonde stjerner. I 1940’erne afblegede Marilyn Monroe modvilligt sit naturligt brune hår, fordi en fotograf forlangte det til en reklame. Denne forandring vakte opmærksomhed, og hun blev næsten med det samme en verdensberømt skuespiller. Modellen Heidi Klum kom først på forsiderne af alverdens magasiner efter at have farvet sit hår honningblondt.

Fremmer det karrieren at blive blondine? Der er muligvis noget om det. Omtale sælger, og blonde stjerner ser særligt glamourøse ud på den røde løber og foran kameraerne. Det er i hvert fald sikkert, at blondt hår – ud over at være en hårfarve - også er en markering

Det er ikke så underligt, at blonde stjerner stadig dominerede i 2011. Lyshårede kvinder har været yderst populære siden tidernes morgen. I det gamle Grækenland affarvede kvinderne deres mørke hår ved at anvende det kostbare safran. 

Nu, 2500 år senere, lysner vi håret så blidt som muligt ved at bruge avancerede brintoverilteblandinger med diverse balsammer. Nutidens hårfarve kan gøre selv meget mørkt hår blondt med blot nogle få trin.

I vores billedgalleri nedenunder kan du beundre de blonde stjerner og se, hvilke farvetrends der er in for tiden. Husk at tjekke vores tips og tricks til, hvordan du kan bevare dit blonde hår smukt i lang tid. 

Blonde Stjerner med sol i håret

Opdag: Blonde hår