Styling | Flettet hår

Flettede frisurer til kort hår

Vigtigt spørgsmål: Fungerer de meget populære og trendy fletninger kun i langt hår? Vores svar er nej – og lad os så aflive myten om, at langt hår er et krav. Vores top fem er et klart bevis på, hvor flotte de flettede elementer kan være i korte frisurer, hvad enten du er til pixie eller page. Er du også ramt af flettefeber? Så flet bare løs!

Den trendy klassiker: Romantiske, afslappede eller med masser af kant – flettede frisurer er meget populære lige nu. Stjerner, kendte bloggere og andre skønheder dukker op overalt med dette look (selv på den røde løber) og fletter på livet løs. Smukke fletninger kan give frisuren et ekstra pift på nærmest ingen tid, og perfekt styling med masser af præcision er bestemt ikke et krav. Det er lige nøjagtigt grunden til, at flettefeberen i øjeblikket er på sit højeste. Den nye generation af fletninger med tilfældige kombinationer, løse lokker og en mere rodet styling vækker masser af opsigt!


Men det kræver, at man har langt hår, ikke sandt? Ikke nødvendigvis: De trendy fletninger kan også komme smukt til udtryk i kort hår – som en interessant lille detalje eller en sofistikeret, komplet frisure. Det vil helt sikkert komme bag på dig, hvor meget du rent faktisk kan få ud af en pixie, page eller anden kort klipning. Vores galleri viser fem idéer til fletninger i kort hår, som du nemt kan sætte selv.

 

Flettede frisurer til kort hår