Styling | Halvlangt hår

Frisurer til skulderlangt hår

Halvlangt, men helt fantastisk! Lad dine hårspidser kærtegne dine skuldre. Det er den hotteste længde lige nu. Halvlangt hår er i den grad på mode igen, og der er masser af trendy frisurer til skulderlangt hår at vælge imellem. Se bare her.

Langt? Eller kort? Vælg den gyldne middelvej. Skulderlangt hår har fået et comeback blandt trendsættere. Der er flere fordele ved den trendy frisure: Utallige muligheder for styling! Etageklippet eller snorlige – hvis du går efter et look med halvlangt hår, bør du primært vælge en frisure ud fra din hårtype. Uanset om dit hår er fint eller kraftigt, fortæller vi dig her, hvad der passer bedst til dig: 

Skulderlangt med kraftigt hår

Gå efter det lette look, og prøv en fræk, etageklippet frisure (se billedet ovenfor). Ved at klippe håret i forskellige længder undgår du et tungt look, da spidserne hviler let på dine skuldre, når der tyndes ud i dit hår. Vigtigt: De forskellige lag skal passe harmonisk til hinanden. Ekstra tip: Langt pandehår giver frisuren yderligere kant og gør den mere moderne.

Skulderlangt med fint hår

Skulderlangt med fint hår

Yndigt: Skulderlangt hår med pandehår og diskrete bølger

Geometriske eller helt skarpe frisurer egner sig særligt godt til fint, halvlangt hår. Halvlangt hår giver masser af muligheder for at lege med stylingen. Du kan f.eks. eksperimentere med pandehår (se billede til venstre). Med fint hår bør du undgå pjuskede spidser eller længder, hvor der er tyndet voldsomt ud i håret. Hvis det skulderlange hår klippes i én enkelt længde, vil det se ud til at have mere fylde og struktur. Frisuretip: Diskrete bølger skaber endnu mere fylde og en virkelig stilfuld effekt!

Gå til vores galleri for at se andre frisurer, der vil egne sig til din skulderlange manke:

Galleri: Frisurer til skulderlangt hår

Fra skulderlangt til page med bølger

Fra skulderlangt til page med bølger

Alsidigt: Den trendy page med bølger i skulderlangt hår

Uanset om du har kraftigt eller fint hår, kan du forvandle halvlangt hår til en trendy page med bølger, der også er kendt som en "wob" (wavy bob). Er du ikke i humør til det skulderlange look? Så gå efter et look med bløde krøller eller bølger, der forkorter hårlængden så tilpas meget, at din frisure nærmere vil ligne en page.

Ekspertstylisten Armin Morbach viser i denne video, hvordan du skaber looket med naturkrøl:

Video: Sådan styler du krøller med et naturligt udseende