Styling | Halvlangt hår

Moderigtige og meget populære – frisurer med skulderlangt hår

Skulderlangt hår er den helt store trend lige nu. Det kommer måske ikke som den store overraskelse. Det mellemlange hår er smukt og giver mulighed for utallige stylingvariationer. På engelsk kaldes denne frisure "clavi-cut", fordi den når ned til skuldrene og kravebenet ("clavicle" på engelsk). Vi viser dig nogle af de smukkeste frisurer med skulderlangt hår, som du kan lade dig inspirere af.

Trenden med skulderlangt hår er kommet for at blive. Eftersom det skulderlange hår har været populært forholdsvist længe, behøver kvinder ikke at skulle vænne sig til en helt ny måde at sætte håret på. Den nemme styling og pleje af frisuren samt dens alsidighed taler alt sammen for, at den er det helt rette valg. Vi håber, at du kan lide og vil lade dig inspirere af de skulderlange frisurer i vores galleri.

Galleri: Skulderlangt hår

Skulderlangt hår
Lige nu er skulderlangt hår eller "clavi-cut" højeste mode. Kvinder er vilde med de smukke skulderlange frisurer.

Clavi-cut, blunt-cut og razor bob
Disse sjove udtryk dækker over frisurer, som alle er særdeles populære i øjeblikket. Clavi-cut refererer som sagt til hårlængden (der ikke må være længere end til skuldrene eller kravebenet). De to andre nævnte frisurer refererer til klippeteknikken. Hårspidserne klippes enten, så de er fuldstændigt lige (blunt-cut), eller skæres med et barberblad for at skabe en trendy effekt (razor bob).  

Sådan styler du skulderlangt hår
Der har været adskillige tidspunkter, hvor overgangslængden mellem kort page og lange lokker ikke har fået megen opmærksomhed i modeverdenen. Som det ser ud lige nu, er det slet ikke tilfældet længere. I øjeblikket er det mellemlange hår i alle dets praktiske og kreative variationer den helt store trend. Hårlængden er virkelig brugbar i forhold til alle slags frisurer (glat, rodet, elegant, glamourøs, fræk, yndig eller sporty). Du kan style det skulderlange hår med eller uden pandehår og skilninger. Som en ekstra bonus er håret også langt nok til både opsatte og semi-opsatte frisurer.

 

Lignende artikler